Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Katso suosituimmat tarjoukset tästä

hotellisänkyjen

hävityserä

 

Haluatko nukkua paremmin kuin muut suomalaiset nukkuvat? Sekä kokea taivaallisen ylellisyyden ja maksimaalisen palautumisen jokaisena yönä? Nyt sinulla on mieletön mahdollisuus ostaa maailman parhaalla nukkumisergonomialla varustettu luxussänky kotiisi ainutkertaisella tarjouksella!

 

Rakennusurakoitsijan kaatumisen vuoksi asiakkaamme projektikohteen valmistuminen siirtyy. Nyt hankkeen siirtymisen takia myymme projektikohteeseen tilatut hotellisängyt suoraan kuluttajille materiaalien omakustannehinnoin.

 

Nyt jos koskaan kannattaa päivittää yöunet parhaalle tasolle! Myynti jatkuu lauantaina 13.4. Soita ja varaa heti: 010 3417 800 (palvelemme 8-21.)

 

TORSTAIN LISÄETUNA! Jaamme tänään torstaina kaikille tuotteen tilaajille ylellisen tuotesetin kaupan päälle 0€. Etu vain soittamalla tai myymälästä. Varmista omasi soittamalla heti: 010 3417 800 (palvelemme kello 8-21).

LuxBeds Pro+ hotellisängyt ovat eksklusiivisia tuotteita, jotka tehdään Ruotsissa käsityönä laadukkaimmilla rakenteilla, markkinoiden arvostetuimmalla jousistoteknologialla sekä ylellisimmillä materiaaleilla. LuxBeds Pro+ hotellisängyillä saat perinteistä runko- tai jenkkisänkyä yksilöllisemmän ergonomian sekä lukuisia eri terveyshyötyjä. 

 

LuxBeds Pro+ hotellisängyt ovat laadultaan sekä nukkumisominaisuuksiltaan perussänkyjä parempia. Sänkyihin on rakennettu peräti kolmeen kerrokseen MLS-jousisto ja niiden päälle sijoittuu kerros aitoa Vita Talalay – luonnonkumia. Materiaalit tukeutuvat toinen toisiinsa antaen selällesi vahvan tuen ja kehollesi miellyttävän paineettomuuden tunteen. Sängyn 100% luonnonmateriaalit – villa, puuvilla sekä Vita Talalay -luonnonkumi pitävät huolen sängyn erinomaisesta hengittävyydestä sekä sinulle sopivasta nukkumalämpötilasta vuoden jokaisena päivänä. Tuotteelle myönnetään 25 vuoden takuu.