Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 LUXUSYÖT KOTONASI

 

Haluatko nukkua paremmin kuin muut nukkuvat? Sekä kokea taivaallisen ylellisyyden ja parhaan palautumisen jokaisena yönä?

  

 

 

Pääsemme toimittamaan ison erän B2B-mallistomme parhaita projektisänkyjä Suomalaiseen hotelliketjuun. Tämän merkittävän projektikaupan sekä valtavan materiaali määrän yhteydestä myymme nyt myös erän Holiday Relax -vuoteita suoraan kuluttajille projektierän nettohinnoin.

  

Tässä on kaikkien aikojen mahdollisuutesi toimia, sillä nämä luksusvuoteet ovat suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien sekä maailman johtavimman PRO-jousivalmistajan kanssa ennaltaehkäisemään niska ja selkäkipuja sekä tarjoamaan maksimaalisen palautumisen.

 

 Nämä luksusvuoteet on tilattavissa nyt 160 tai 180 x 200 cm kokoonpanolla.

 

 

Holiday Relax-vuoteilla saat ratkaisun kaikkiin nukkumiseesi liittyviin haasteisiin. Katso video alta! 

 

Chiara -runkosänky


Huipputason sänky hyvää unta arvostavalle.

Chiara -vuode on hinta- ja laatusuhteeltaan poikkeuksellisen sänky, joka sopii nuoremmasta sukupolvesta aina iäkkäämpään ikähaarukkaan asti. Materiaalit- ja jousisto ovat normaalia kuluttajamallistoa kestävämpiä, mutta äärimmäisen ylellisiä.

 

 

Chiara sängyssä on 2-kerrosta parhaita Starsprings Activezone -jousia, joka takaa parhaan mahdollisen tuen sekä paineettomuuden tunteen koko vartalon alueelle. Vaikka jousisto on läpäissyt julkitilavaatimusten standardit ja se on tehty kestämään, lukee se kehoa äärimmäisen hienosti ja yksityiskohtaisesti. Laadukkaan levolliset unet ovat siis taattu.

 

Tämän ihanan moottorivuoteen taivaallinen ylellisyys syntyy 100 % puhtaista luonnonmateriaaleista. Vita Talalay -huippumateriaali, villa sekä puuvilla takaavat sänkyysi täydellisen hengittävyyden, sekä ihanan raikkauden vuoden ajasta riippumatta. Holiday Relax vuoteiden oikealla nukkumislämpötilalla turha sängyssä pyöriminen vähenee jo ensimmäisenä yönä ja syvänunen määrä alkaa kasvamaan.

 

 

Koko: 160 tai 180 x 200 cm. Saatavilla myös 210 cm pitkänä. Soita meille.

 

erän viimeiset

 

 

ALLE 5 JÄLJELLÄ

1484€ (OVH 3950€)

dianthe contintental

 

Ensiluokkainen nukkumisergonomia & tyylikäs ulkonäkö. 


Dianthe Continental on ehdoton jenkkisänkyjen suunnannäyttäjä. Sänky täyttää julkitilavaatimusten standardit eli kyseessä on kestävä, huippulaadukas sänky. Materiaalit- ja jousisto ovat normaalia kuluttajamallistoa kestävämpiä, mutta äärimmäisen ylellisiä. Tällä mallistomme upealla sängyllä saat arkeesi luksusta sekä maksimoit päivittäin palautumisesi.

   Dianthe Continental – vuode sisältää neljäkerroksisen Starsprings MLS- pussijousiston, jonka vuoksi kehosi on vahvasti tuettuna, nukkuu sängyssä sitten yksi tai kaksi henkilöä. Jousiston kaksi alinta kerrosta huolehtii tarvitsemastasi napakasta syvästä tuesta, jotka varmistavat ettei selkäsi enää kipeydy nukkuessasi.


Päällimmäinen jousistokerros varmistaa sängyn riittävän pintapehmeyden ja antaa tilaa kehosi painavimmille osille kuten hartioille ja lantiolle. Tällä jousistolla sänky onkin täydellinen niin kylki kuin selällä nukkujalle ja tuote soveltuu jokaiselle aikuiselle.   Tämän ihanan moottorivuoteen taivaallinen ylellisyys syntyy 100 % puhtaista luonnonmateriaaleista. Vita Talalay -huippumateriaali, villa sekä puuvilla takaavat sänkyysi täydellisen hengittävyyden, sekä ihanan raikkauden vuoden ajasta riippumatta. Holiday Relax vuoteiden oikealla nukkumislämpötilalla turha sängyssä pyöriminen vähenee jo ensimmäisenä yönä ja syvän unen määrä alkaa kasvamaan.  

 

Koko: 160 tai 180 x 200 cm.
Saatavilla myös 210 cm pitkänä. Soita meille.

 

 

erän viimeiset

 

 

ALLE 5 JÄLJELLÄ

1781€ (OVH 4950€)

aldora
MOOTTORIVUODE

Aldora -moottorisänky on LuxBedsin huipputason moottorisänky sinulle, joka haluat hinta- ja laatusuhteeltaan täysin poikkeuksellisen sängyn. Aldora -vuoteessa yhdistyy erinomainen nukkumisergonomia toimintavarmaan säätömekanismiin.

 

 

Aldora -moottorisänky syö sisäänsä 2-kerroksisen Starsprings Activezone -jousiston, joka takaa parhaan mahdollisen tuen sekä paineettomuuden tunteen nukkujan selkärangan, hartian ja lonkan alueelle.

 

Tämän vuoteen taivaallinen ylellisyys syntyy 100 % puhtaista luonnonmateriaaleista. Vita Talalay -materiaali, villa sekä puuvilla takaavat sänkyysi täydellisen hengittävyyden, sekä ihanan raikkauden vuoden ajasta riippumatta. Holiday Relax vuoteiden oikealla nukkumislämpötilalla turha sängyssä pyöriminen vähenee jo ensimmäisenä yönä ja syvän unen määrä alkaa kasvamaan.

 

     Koko: 160 tai 180 x 200 cm.
Saatavilla myös 210 cm pitkänä. Soita meille.

erän viimeiset

 

 

ALLE 10 JÄLJELLÄ

Miten Holiday relax sängyt eroavat kuluttajatason tuotteista?

 

Holiday Relax projektituotteet eroavat eduksensa kahdelta osin kuluttajatason tuotteista.
Tuotteissa on pidemmälle viety tuotesuunnittelu, jonka ansiosta ne soveltuvat jokaiselle aikuiselle nukkujalle kehonpainosta tai koosta riippumatta. Patentoidulla menetelmällä valmistettu jousisto mukautuu jokaisen nukkujan kehonpainon sekä muotojen mukaan yksilöllisesti tarjoten parhaan mahdollisen tuen.

 

Pidemmälle kehitetyn tuotesuunnittelun lisäksi tuotteissa on kuluttajatasoa kestävämmät materiaalit sekä vahvemmat materiaalit. Tuoteet verhoillaan kuluttajatasoa kestävimmillä kankailla ja tuotteille myönnetään kuluttajakäytössä 25 vuoden takuu. 

tilAA OMASI NYT

 

Koko Suomen myyntipalvelumme palvelee ma-su joka päivä klo 9-21 numerossa
010 3417 800.

 

Verkkokaupan chatissa olemme paikalla jokaisena päivänä klo 9-21. Chatin voit aloittaa helposti näytön alareunassa olevasta pallosta.

 

Verkosta voit tilata turvallisesti ympäri vuorokauden tai voit tulla myymäläämme kokeilemaan tarjoustuotteita Lahden Renkomäen ABC:lle.

Varaa oma VIP-aikasi LuxBedille

UUDEN PREMIUM-SÄNGYN OSTAMINEN ON HELPOMPAA KUIN KOSKAAN AIEMMIN

LuxBeds tarjoaa sinulle laadukkaat premium-vuoteet aidoilla luonnonmateriaaleilla, yksilöllisellä nukkumisergonomialla sekä 25 vuoden takuulla, edullisemmin kuin koskaan aiemmin! Löydät meiltä juuri sinulle parhaat vuoderatkaisut ja nopealla toimitusajalla. Sinun ei tarvitse enää käydä eri sänkyliikkeissä löytääksesi parhaat yöunet - parhaaseen hintaan. Me olemme tehneet kaiken vertailun puolestasi.

Kilpailukykyinen hinta

Yksinoikeudella saatavat materiaalit, kymmenien vuosien tuotetuntemus, skandinavian paras käsityötehdas, oma varasto ja logistiikka sekä pieni kulurakenne antavat mahdollisuuden myydä parhaita sänkyjä edullisin hinnoin.

Luottamus

Meillä voit maksaa räätälöidyn tilaustuotteesi vasta toimituksen jälkeen. Me olemme suomalainen yritys ja asiakasluottamus on meille avain-asia. Saat ostokseesi myös aina 45 päivän vaihto- sekä palautusoikeuden.

Laatu

LuxBeds tuotteissa yhdistyvät paras laatu, paras nukkumisergonomia, parhaat materiaalit ja sydämellä tehty työ. Kaikki tuotteemme läpäisevät tarkan laadunvalvonnan ennen kuin tuote toimitetaan asiakkaalle.

Kotiinkuljetus 0€

Kotiinkuljetus koko Suomeen 0€.

25 VUODEN TAKUU

Meidän tuotteet ovat erittäin kestäviä ja myönnämme niille 25 vuoden takuun.

Asiakastyytyväisyys

Meidän yrityksemme tärkein henkilö on asiakas. Tyytyväisyys saumattomaan ostokokemukseen ja tuotteisiin on meille tärkeää.

HYÖDYNNÄ NYT AINUTKERTAINEN TILAISUUTESI JA PANOSTA ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN HETKIIN LAADUKKAALLA HUIPPUSÄNGYLLÄ!

SOITA MEILLE
010 3417800

Tai