Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,

Elyse Continental Gen3 – jenkkisänky

(12 tuotearviota)

5,950.006,750.00

Tilaa nyt ja maksa myöhemmin!


 • huikeat yli 7950 jousta
 • Kotiinkuljetus 0 €
 • 365 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus
 • 25 vuoden takuu


Ennen kuin lisäät sängyn ostoskoriin, niin keskustele asiantuntijamme kanssa, jotta teet oikean ja parhaan valinnan. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan täydellisen tuntuman, jäykkyyden, kehon muodot huomioivan jousiston sekä sängyn verhoilukankaan.
(Palvelemme ma-su klo 8-21.)


 

LIITY PARHAIDEN UNIEN NÄKIJÖIDEN JOUKKOON!

Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita, joiden yöunet sekä elämänlaatu ovat parantuneet merkittävästi LuxBeds-vuoteilla. Klikkaa tästä ja lue LuxBeds asiakaskokemuksia.


Jenkkisänkyjen uusin luomus.

Elyse Continental Gen3 -jenkkisänky on täysin uusi versio, kiistattomaan suosioon nousseesta Elyse Continental Gen2 - mallista. Tämä huikea laatusänky on syntynyt kymmenien nukkumisenammattilaisten suunnittelutyön tuloksena. Elyse Continental Gen3 on tuotu markkinoille, vain jotta sinä saisit nukkua paremmin ja herätä virkeämmin.

 

Onko sänkysi painunut kuopalle ja selkäsi kipeytyy? 

Elyse Continental Gen3 sänky on varustettu täysin uudella Starsprings MLS -pussijousistolla. Uusi MLS-jousisto tukee voimakkaasti ristiselästä niskarankaan asti ja antaa selkäsi oieta luonnollisesti yön jokaisena tuntina. Jousisto lukee kehoasi hienosti ja yksityiskohtaisesti proaktiivisesti läpi yön, jonka vuoksi et herää enään kehosi puutumiseen. Seitsemään jousivyöhykkeeseen jaotellun hienojakoisen pussijousiston ansiosta, kehoon kohdistuvan paineen lievitys on Gen3 mallissa parhaalla mahdollisella tasollansa. Koska sängyssä toteutuva nukkumisergonomia on kehitetty yhdessä maailman parhaiden nukkumisen asiantuntijoiden kanssa, asiakkaamme saavat huomattavasti parempia tuloksia nykypäivän erilaisilla unen mittausvälineillä, kuin muissa sängyissä.

 

Hikoiletko öisin ja joudut potkimaan peiton syrjää unissasi?

Sängyn ylelliset E2000 sijauspatjat huomioi yksityiskohtaisesti vartalon muodot. Valitulla sijauspatjalla hartian sekä lonkanseudun alueet eivät pääse puutumaan ja yösi eivät kulu enää oikean asennon löytämiseen, vaan levollisesti nukkumiseen.

Elyse Continental Gen3 -sängyn hengittävyys on maksimoitu tarkasti. Sänkykokonaisuus toimitetaan LB3000 - sijauspatjalla, jonka pää raaka-aineena käytetään Vita Talalay vaahtoa, markkinan puhtainta ja terveellisintä luonnonkumia. Sijauspatjan nukkumisergonomia on viety parhaalle mahdolliselle tasolle, sillä siinä missä pintakovat muistivaahdot reagoivat kehon lämpöön, ihanan pintapehmeyden omaava Vita Talalay reagoi kehon painoon. Tällöin se ei sido itseensä lämpöä eikä ole hiostava. LB3000 -sijauspatjan aito Vita Talalay luonnonkumi ydin on valmistettu avoimella solurakenteella, joten sijauspatja on hengittävä, eikä hiosta huonelämpötilan kohotessakaan. LB3000 -sijauspatja on käännettävissä sillä toisella puolella Vita Talalay vaahtoa on puuvillakerros ja toisella puolella on villakerros. Aidot luonnonmateriaalit hengittävät ja antavat huikean tuntuman puitteissa unillesi uuden merkityksen.

LB3000 -sijauspatja Elyse Gen3 -malliin nyt vain +645€ (1299€).

Elyse Continental Gen3 -jenkkivuoteen paksu massiivipuusta valmistettu runko on pitkäikäinen ja sivelee silmää ulkonäöllänsä.

Saatavilla myös erikoiskoisena esim. 180 x 210 cm. Soita meille 010 3417 800 ja kysy tarjous.

 

Nyt kannattaa panostaa unen laatuun ja tilata uusi sänky, koska:

Vastaavat laatusängyt maksavat markkinoilla järjestäen yli 3x enemmän.

Hyvän unen määrä muuttuu heti ja terveellinen palautuminen alkaa jo muutaman nukutun yön jälkeen.

• Me annamme tuotteelle 365 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

 

Ota reipas askel kohti parempaa huomista!

Olemme tehneet ostamisestasi helppoa ja vaivatonta. Tilaamalla tuotteen nyt, saat käsin valmistetun huipputuotteen ainutkertaisen edullisesti, parhaalla joustavalla maksuajalla, Suomen pisimmällä tyytyväisyystakuulla ja kotiin kuljetuksen veloituksetta.

Tilaa tuote puhelimitse ja saat sängyllesi 100% tyytyväisyystakuun. Kun nukkumisergonomian ammattilaisemme on valinnut Teille juuri oikean patjan tunteen ja kovuuden, saat veloituksetta sänkyysi 365 vuorokauden ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden! LuxBeds-tuotteet on valmistettu käsityönä alan arvostetuimmassa sänkytehtaassa ja nukkumisergonomian työryhmä on maailman paras. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Hyödynnä tarjous nyt verkosta, myymälästä tai puhelimitse! Varmista omasi soittamalla tai kysy meiltä lisää tuotteesta: 010 3417 800. (Palvelemme ma-su 8-21.)

Tuotetiedot:

Koko: Sänky on tilattavissa seuraavissa kokovaihtoehdoissa:

Leveys: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm

Pituus: 200 cm, 210 cm

Esimerkiksi: 120 x 200, 160 x 200, 180 x 210

Voit tilata tuotteen kahdella eri sijauspatjalla:

E2000 on ylellinen sijauspatja, jonka pääraaka-aineena ovat luonnonmateriaalit. E2000 huolehtii hyvästä ääreisverenkierrosta nukkuessasi.

Voit tilata tuotteeseen myös LB3000 petauspatjan +645€ lisähinnasta.

LB3000 on oikea valinta sinulle, kun haluat  kaikkein parasta. LB3000 on valmistettu 100% luonnonmateriaaleista puuvillasta, villasta sekä puhtaasta luonnonkumista. LB3000 mukautuu kauttaaltaan kehosi mukaan, tarjoten viimeistellyn ergonomian valitsemallesi tuotteelle. Puhtaiden luonnonmateriaalien sekä läpihengittävyyden ansiosta LB3000 tarjoaa aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta. Sijauspatjana LB3000 on pitkäikäisin.

Verhoiluväri: Sänky on tilattavissa erilaisilla verhoilukankailla sekä verhoiluväreillä. Kysy lisää myyjiltämme.

Pääty: Viimeistele mahtava LuxBeds -sänkysi upealla sängynpäädyllä. Vaihtoehdot näet klikkaamalla tästä. Päädyt myydään erikseen.

Jalat: Sängyn jalat ovat tilattavissa neljässä eri korkeudessa.

Korkeusvaihtoehdot: 8 cm, 12 cm, 19 cm sekä 23 cm

Takuu: LuxBeds -sängyille myönnetään turvallinen 25 vuoden jousisto- sekä runkotakuu.

12 arviota tuotteelle Elyse Continental Gen3 – jenkkisänky

 1. Jaana Perälä (varmistettu kirjoittaja)

  Olen kyllä erittäin tyytyväinen sänkyyn. Kuvauksen mukainen. Ja nopea oli toimituskin.

  • LuxBeds From North

   Kiitos Jaana palautteestasi sekä tilauksestanne.

 2. Tomi Lehtine (varmistettu kirjoittaja)

  Laatu moottorisänky kohtuullisella hinnalla. Suosittelemme oman kokemuksen perusteella.

  • LuxBeds From North

   Kiitos Tomi palautteesta sekä tilauksesta!

 3. Risto Miettinen (varmistettu kirjoittaja)

  Vaihdoimme vaimon kanssa 15 vuotta vanhan Hästensin LuxBedsiin. Nyt olemme vaimon kanssa pötkötelleet tällä sängyllä kuukauden ja mitanneet kellolla tuloksia vuorotellen. Näin makosasti eipä ole nukuttu ikinä ja olemme erittäin tyytyväisiä ostokseen. Me emme käyneet edes kaupassa koepötköttämässä. Näimme netissä mainoksen ja soitimme liikkeeseen.

  • LuxBeds From North

   Kiitos Risto tästä upeasta palautteesta. Oli todella hienoa päästä palvelemaan Teitä. Kiitos paljon luottamuksesta

 4. Tuomas Räisänen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote.

  • LuxBeds From North Oy

   Kiitos palautteesta!

 5. Annastiina Laitinen (varmistettu kirjoittaja)

  Urheilen itse paljon ja fyssari suositteli moottorisänkyä. Ongelmana ollut selän jatkuva jäykkyys hieronnasta/huollosta huolimatta. On muuten vaikutus sängyllä: Kevyt nosto -> just eikä melkein sopiva määrä tukea, ja lievittää heti paineen selässä.

  • LuxBeds From North Oy

   Kiitos Anna-Stiina palautteesta. Mahtava kuulla, että olet saanut sängyllä avun selkäkipuihin.

 6. joonas vilen (varmistettu kirjoittaja)

  Valehtelematta elämäni paras sänky ostettiin Lux Bedsiltä. Iltaisin on ollut todellakin mahtava käydä nukkumaan. Tuntuu siltä kun nukkuisin syvemmin ja sikeämmin.

  • LuxBeds From North

   Kiitos Joonas palautteestasi! Hyviä unia jatkossakin uudella sängyllä.

 7. Irina Levander (varmistettu kirjoittaja)

  Päivän paras hetki on nykyään ilta, jolloin odotan pääseväni sänkyyn ja nostamaan koivet kattoon. Sängyn säätömekanismi on huippu.

  • LuxBeds From North

   Kiitos Irina palautteestasi. Ihania unia uudella sängyllä. 🙂

 8. Irinaminnasuominen (varmistettu kirjoittaja)

  Olen vuosien varrella nukkunut vaikka minkälaisilla sängyillä selkäongelmieni vuoksi. Olen kokeillut memorifoamit, mittauksilla tehtyjä, futonia ja aina sama ongelma on ilmennyt kuukauden käytön jälkeen, eli selkä kipeytyy kipupiikki kuntoon. Tämä sänky on taivaan lahja, sillä viimeiset kolme kuukautta ei kivun kipua ala selässä eikä sitä yöllistä heräilyä! Sänky on ihanan muhkea ja päivän paras hetki on kömpiä tähän.

  • LuxBeds From North

   Kiitos Irina kauniista palautteestasi.

 9. Anne Dahlqvist (varmistettu kirjoittaja)

  Ystävällinen myyjä kuunteli tarpeeni ja selkäongelmani huolellisesti, ja sain kokeilla tuotetta paikan päällä. Sänky tuntui heti erittäin mukavalta ja tuki selkääni juuri oikealla tavalla. Tilasin sängyn ja olen ollut erittäin tyytyväinen sen laatuun ja toimivuuteen. Kiitos LuxBedsille loistavasta palvelusta ja hyvästä tuotteesta!

  • LuxBeds From North

   Kiitos Anne kauniista palautteestasi. Hyviä unia uudella sängyllä.

 10. Laura Turunen (varmistettu kirjoittaja)

  Tilattu sänky on mitä mahtavin. Ainoa miinus on se, ettei meinaa aamuisin enää herätä töihin herätyskellon soittoon kun unet maittaa. Iso peukku.

  • LuxBeds From North

   Kiitos palautteesta! Hienoa kuulla, että olette pitäneet uudesta sängystä.

 11. Laura Männistö (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä tuote. Samaistun muihin palautteisiin. Minulle voi laittaa myös sähköpostia jos haluaa käyttäjäkokemuksia enemmänkin.

  • LuxBeds From North

   Kiitos Laura palautteesta. Mukavaa kesän odotusta.

 12. Esko Jalava (varmistettu kirjoittaja)

  Uusi sänky on ollut valtava helpotus selkäkivuille.

Lisää arvio

 

Oletko sinä ostanut aikaisemmin sänkyä netistä?

Olemme tehneet sängyn ostamisestasi helppoa nykyaikaisella konseptilla. Myymme melkein 90% tuotteistamme puhelimitse sekä verkkokaupassa ympäri Suomen, ilman, että asiakas tulee testaamaan tuotetta Lahden myymälään.


Ennen kuin lisäät sängyn ostoskoriin, niin keskustele asiantuntijamme kanssa, jotta teet oikean ja parhaan valinnan. Asiantuntijamme auttaa varmistamaan täydellisen tuntuman, jäykkyyden, kehon muodot huomioivan jousiston, sängynpäädyn sekä verhoilukankaan.


Lue tästä 5 yleisintä huolta ja murhetta, joita muutkin ovat miettineet ennen tilaamista ja soita meille 010 3417 800 (palvelemme 8-21.)

En tiedä, uskallanko tilata sängyn kokeilematta?

Ei ole pitkä aika, kun huonekalukaupassa ajateltiin maailman kehittyessä, että kyllä sohva pitää koeistua ja sänky ainakin koemaata ennen ostoa. Todellisuudessa tunnin makoilu päällysvaatteet päällä myymälässä ei kerro oikeastaan mitään, mutta myyjän on tietysti helpompi vaikuttaa ostopäätökseesi. Oikeasti kestää muutama yö kunnes tiedät, että sinulla on hyvä sänky.

 

Todellisuudessa huonekalualan verkkokaupan eniten myyty argumentti verkossa on kuitenkin sängyt, luonnollisesti. Onhan se kaikista tärkein huonekalusi.

 

Koko LuxBeds – sänkymallisto on rakennettu Pohjoismaissa niin, että sen saa helposti suoraan makuuhuoneesi ja vanhan sängyn kierrätyksen samalla pois. Tuotteemme ovat markkinoiden laadukkaimpia ja tuotekehitys juontaa juuret yli 100 vuoden taakse. Alan taitavimmat sänkyartesaanit ja nukkumisergonomian ammattilaiset työskentelevät tuotteidemme kanssa. Tämän takia, annamme kaikille sängyillemme 25 vuoden takuun. Henkilökuntamme on myynyt miltei kaiken merkkisiä sänkyjä ja olemme varmoja, että meiltä löytyy juuri Teille oikeanlainen vuode. Annamme kaikille sängyille 365 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Ihan mistä tahansa en itse sänkyä ostaisi, mutta meiltä tilatessa henkilökuntamme ottaa täyden vastuun, että onnistut sänkykaupassasi varmasti. Liity yli 3000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tee elämäsi parhaat sänkykaupat.

Mikä ihmeen LuxBeds?

 

LuxBeds – sänkymerkki on perustettu yli 30 vuoden sänkymyynnin pohjalta. Vesisängyt, bonnelit, pussijouset, ”älyvaahto”-patjat on ollut henkilökuntamme myymiä tuotteita. Suorastaan käsittämätöntä, että maassa missä on ollut laadukas huonekalujen valmistustaito kautta aikojen, niin hyvän unen arvostaminen on niin pinnallisella tasolla.

 

Me hyvän unen ammattilaiset jaamme sängyt kahteen kategoriaan; vaahtosänkyihin (jotka siis sisältävät jousistoja) ja käsin tehtyihin sänkyihin. LuxBeds – sängyt ovat käsintehtyjä huipputuotteita, missä käytetään vain parhaimpia komponentteja ja materiaaleja. LuxBeds From North Oy omistaa sopimukset aitoon Vita Talalay – materiaaliin ja parhaimpiin jousistoihin Suomessa. Koska olemme ainut toimija markkinoilla ilman välikäsiä, pystymme tarjoamaan huippulaadukkaita tuotteita laadukkaan tuotteen hinnalla, sekä poikeeuksellisen hyviä kampanjoita.

Onko yritys ja tuotteet suomalaisia?

LuxBeds From North Oy on 100% Suomalainen yritys, jossa työskentelee myynnin, tuotannon, sekä logistiikan ammattilaisia. Yrityksen kotipaikka on Lahti, missä meillä on kivijalkaliike.

 

Tuotamme sängyt Pohjoismaiden parhaimmassa sänkytehtaassa, jossa valmistetaan kahta muutakin huippumerkkiä. Vita Talalay – vaahtomme valmistetaan hollannissa, kankaita ostamme Euroopasta. Teemme työtämme suurella sydämellä, nöyrällä mielellä ja hyvällä ammattiylpeydellä. Toivottavasti tapaamme puhelimitse, verkkokaupassa tai liikkeessämme!

Mistä tiedän onko kova vai pehmeä sänky minulle paras?

 

Sänkyjä myydään Suomessa vaikka millä demonstraatioilla ja tarinoilla. Toiset myyvät sängyn kovuutta painosi mukaan ja toiset väittää keinotekoisen vaahdon olevan hengittävää. Ihan oikeasti. Lux Beds – sänkyjen nukkumisergonomian taustalla on vähän muutakin, kun urheilulääkärit ja fysioterapeutit. Luota meihin ja tilaa sänky. Me otamme täyden vastuun siitä, että se on juuri oikean tuntuinen sinulle. Me tarjoamme jousiston vaihto mahdollisuuden, sekä 365 vuorokauden tyytyväisyystakuun, sillä vain sinä voit vahvistaa tämän asian.

Onko tämä tuote ja tarjous liian hyvää ollakseen totta?

 

Periaatteessa kyllä, mutta todellisuudessa ei. Asiakkaistamme yli 99,5% on ollut tyytyväisiä tuotteeseen ja sen tarjoamaan nukkumismukavuuteen. Yli puolet asiakkaistamme kokee, että joku nukkumiseen liittyvä haaste on parantunut, kun vaihtoi sängyn LuxBedsiin. Esimerkiksi syvän unen määrää lisääntyy, uniapnea helpottuu, aamuiset selkä- ja niskakivut on poissa.

Hinta/laatusuhteen salaisuus on yksinkertainen; tehdään töitä enemmän, jätetään turhat toimitusketjun välikädet pois, jolloin saadaan järkevä hinta tuotteelle, vaikka siinä käytetäänkin arvokkaimpia komponentteja ja materiaaleja. Jokaisen Suomalaisen kannattaisi nukkua LuxBedsillä.