Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Katso suosituimmat tarjoukset tästä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,

MasterSleep™ – moottorisänky

(21 tuotearviota)

1,783.002,428.00

MALLISTO POISTUU!
MYYNTI ALKAA MA 29.4


 • Poistuva malli, nopea toimitus
 • Huikeat yli 5000 jousta
 • Aito Starsprings – pussijousisto
 • 25 vuoden takuu
 • Toimitus 0 €


Ennen kuin lisäät sängyn ostoskoriin, niin keskustele asiantuntijamme kanssa, jotta teet oikean ja parhaan valinnan. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan täydellisen tuntuman, jäykkyyden, kehon muodot huomioivan jousiston sekä sängyn verhoilukankaan.
(Palvelemme ma-su klo 8-21.)


 

11 KPL POISTOERÄ
SOITA 010 3417 800

Myynti jatkuu tiistaina 30.4. klo 09.00! Tuotteita on saatavilla rajoitetusti, joten soita ja tilaa heti: 010 3417 800!

Nukutko sinäkin huonosti tai onko sinulla niska ja selkä kipeä, kun heräät? Vai kuorsaatko, kärsitkö refluksista tai hikoiletko öisin?

Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus vaihtaa vanha sänkysi parhaaseen mahdolliseen ja nukkua mitattavasti parempaa unta. Maailmantilanteen aiheuttamien saatavuushaasteiden vuoksi toimittajamme vaihtuu ja mallisto uudistuu! Tuotantouudistuksien takia tyhjennämme nyt tehtaan varastot tyhjäksi ja myymme viimeiset 160 sekä 180 x 200 cm MasterSleep™-moottorisängyt vain 1783€ nopeimmille.

Tällä moottorisängyllä saat parhaan avun selkäkipuihin, refluksiin, uniapneaan sekä kuorsaukseen ja me annamme tuotteelle vuoden tyytyväisyystakuun.

Valmiiksi olevien tuotantomateriaalien ansiosta nämä tuotteet tulevat nopealla toimitusajalla. 

 

TIISTAIN LISÄETU

Tilaa tuote tiistaina 30.4. ja saat 2 kpl niskaa hoitavat nukkumatyynyt kaupan päälle. (arvo 389€) Etu vain puhelimitse: 010 3417 800

Liity sinäkin nyt hyvien unien sekä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita, joiden yöunet sekä elämänlaatu ovat parantuneet merkittävästi LuxBeds-vuoteilla. Klikkaa tästä ja lue LuxBeds asiakaskokemuksia.


MasterSleep™ - moottorisänky

Tämä huikea moottorisänky syntyy useiden sänkyartesaanien toimesta, Skandinavian parhaalla sänkytehtaalla. Kokeneet ammattilaiset valmistavat jokaisen sängyn käsityönä, suurella sydämellä, päämääränä loppukäyttäjän kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kun sänky valmistetaan oikein, kestävistä ja laadukkaista raaka-aineista sekä komponenteista, siitä on iloa moneksi vuodeksi ja pitkäksi aikaa. Tee elämäsi huikein ostos ja valitse todelliseksi kumppaniksesi LuxBeds - MasterSleep™, moottorisänky.

 

Jousisto & nukkumisergonomia.

LuxBeds - sängyissä käytetään vain parhaita, yli sadan vuoden kehitystyön omaavia aitoja ruotsalaisia Starsprings -pussijousia. MasterSleep™ - moottorisängyn kahteen kerrokseen rakennettu Starsprings MLS sekä Stretchpocket - pussijousisto ovat sänkyteknologian edelläkävijöitä. Sänky antaa kehollesi voimakkaan tuen jokaisen selkärangan nikaman huomoiden, erinomaista paineenlievitystä unohtamatta. Täten sinun ei tarvitse kamppailla selkäkipujen kanssa sekä käsien ja lonkanseudun puutuminen jää historiaan. Starsprings - jousisto yhdistettynä huipulaadukkaaseen Vita Talalay luonnomateriaaliin, takaa sinulle entistä paremman sekä intensiivisemmän nukkumisergonomian, unohtamatta aitojen luonnonmateriaalien tarjoamaa hengittävyyttä ja optimaalista nukkumislämpötilaa. Koska sängyssä toteutuva nukkumisergonomia on kehitetty yhdessä maailman parhaiden nukkumisen asiantuntijoiden kanssa, asiakkaamme saavat huomattavasti parempia tuloksia nykypäivän erilaisilla unen mittausvälineillä, kuin muissa sängyissä.

 

Patjavaahto & sijauspatja.

Progressiivinen E2000 sijauspatja huomioi hienosti ja yksityiskohtaisesti vartalon muodot ja täten hartian sekä lonkanseudun alueet eivät pääse puutumaan. Voit tilata sänkysi myös mallistomme parhaalla LB3000 Split -sijauspatjalla, jolloin sijauspatjan pää raaka-aineena käytetään Vita Talalay vaahtoa, markkinan puhtainta ja terveellisintä luonnonkumia. Sijauspatjan nukkumisergonomia on viety parhaalle mahdolliselle tasolle, sillä siinä missä pintakovat muistivaahdot reagoivat kehon lämpöön, ihanan pintapehmeyden omaava Vita Talalay reagoi kehon painoon. Tällöin se ei sido itseensä lämpöä eikä ole hiostava. LB3000 -sijauspatjan aito Vita Talalay luonnonkumi ydin on valmistettu avoimella solurakenteella, joten sijauspatja on hengittävä, eikä hiosta huonelämpötilan kohotessakaan. LB3000 -sijauspatja on käännettävissä sillä toisella puolella Vita Talalay vaahtoa on puuvillakerros ja toisella puolella on villakerros. Aidot luonnonmateriaalit hengittävät ja antavat huikean tuntuman puitteissa unillesi uuden merkityksen. Sijauspatjan edistyneen Split leikkauksen ansiosta sinun ei tarvitse luopua parisängyn yhtenäisestä tuntumasta. Nerokkaasti muotoiltu sijauspatja on keskeltä 50 cm matkalta yhtenäinen, mutta pää- ja jalkapäädyssä olevien halkioiden ansiosta voit käyttää säätö-ominaisuuksia eri tahtiin.

Moottori & säätömekanismi.

Oli kyseessä ergonominen lukuasento tai sopivaksi säädetty nukkumisasento, optimaalisen mukavuuden tavoitat moottoroidulla MasterSleep™ - vuoteella. Täysin uudistettu Okin Silence säätömekanismi mahdollistaa sopivan asennon löytämisen jopa alle puolen sentin tarkkuudella. Sulavaliikkeinen mekanismi on saavutettu hyödyntämällä älykkäitä komponentteja, joten MasterSleep™ - sänky antaa käyttäjällensä aina laadukkaan käyttökokemuksen. Hiljaisen, täysin portaattomasti säädettävän moottorin ohjaus tapahtuu langattomalla kaukosäätimellä.

LB3000 -sijauspatja MasterSleep™ -malliin nyt vain +645 € (1299€).

Runko & kestävyys.

MasterSleep™ - moottorisängyn massiivipuusta valmistettu paksu runkokehikko on tehty kestämään ja sillä on 25 vuoden takuu. Sängyn jousistolle myönnetään myös 25 vuoden takuu, joka kattaa jousiston muodossa pysyvyyden. Moottorille myönnetään 5 vuoden takuu.

Saatavilla myös erikoiskoisena esim. 180 x 210 cm. Soita meille 010 3417 800 ja kysy tarjous.

Ota reipas askel kohti parempaa huomista!

Olemme tehneet ostamisestasi helppoa ja vaivatonta. Tilaamalla tuotteen nyt, saat käsin valmistetun huipputuotteen ainutkertaisen edullisesti, parhaalla joustavalla maksuajalla, Suomen pisimmällä tyytyväisyystakuulla ja kotiin kuljetuksen veloituksetta.

Tilaa tuote puhelimitse ja saat sängyllesi 100% tyytyväisyystakuun. Kun nukkumisergonomian ammattilaisemme on valinnut Teille juuri oikean patjan tunteen ja kovuuden, saat veloituksetta sänkyysi 365 vuorokauden ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden! LuxBeds-tuotteet on valmistettu käsityönä alan arvostetuimmassa sänkytehtaassa ja nukkumisergonomian työryhmä on maailman paras. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

Hyödynnä tarjous nyt verkosta, myymälästä tai puhelimitse! Varmista omasi soittamalla tai kysy meiltä lisää tuotteesta: 010 3417 800. (Palvelemme ma-su 8-21.)

Tuotetiedot:

Sänky on tilattavissa seuraavissa kokovaihtoehdoissa:

Leveys: 80 cm, 90 cm,160 cm, 180 cm,

Pituus: 200 cm

Petauspatja:

Kampanjaan kuuluu 2kpl E2000 ylelliset sijauspatjat, jonka pääraaka-aineena ovat luonnonmateriaalit. E2000 huolehtii hyvästä ääreisverenkierrosta nukkuessasi.

Voit tilata tuotteeseen myös LB3000 petauspatjan +645€ lisähinnasta.

LB3000 on oikea valinta sinulle, kun haluat kaikkein parasta. LB3000 on valmistettu 100% luonnonmateriaaleista puuvillasta, villasta sekä puhtaasta luonnonkumista. LB3000 mukautuu kauttaaltaan kehosi mukaan, tarjoten viimeistellyn ergonomian valitsemallesi tuotteelle. Puhtaiden luonnonmateriaalien sekä läpihengittävyyden ansiosta LB3000 tarjoaa aina optimaalisen nukkumislämpötilan vuodenajasta riippumatta. Sijauspatjana LB3000 on pitkäikäisin.

Valitessasi sijauspatjaksi LB3000 splitted-mallin, sinun ei tarvitse luopua parisängyn tuntumasta. Nerokkaasti muotoillussa sijauspatjassa kaksi sijauspatjaa yhdistyy toisiinsa keskeltä, jolloin säätöominaisuuksia voi silti käyttää eri aikaan. Sijauspatjan puhtaat luonnonmateriaalit puuvilla, villa sekä luonnonkumi suorastaan syleilee kehoasi ja viimeistelee ihanan tuntuman.

Verhoiluväri: Sänky on tilattavissa erilaisilla verhoilukankailla sekä verhoiluväreillä. Kysy lisää myyjiltämme.

Pääty: Viimeistele mahtava LuxBeds -sänkysi upealla sängynpäädyllä. Vaihtoehdot näet klikkaamalla tästä. Päädyt myydään erikseen. Valot myydään erikseen.

Jalat: Sängyn jalat ovat tilattavissa neljässä eri korkeudessa.

Korkeusvaihtoehdot: 8 cm, 12 cm, 19 cm sekä 23 cm

Takuu: LuxBeds -sängyille myönnetään turvallinen 25 vuoden jousisto- sekä runkotakuu. Moottorilla 5 vuoden takuu.

21 arviota tuotteelle MasterSleep™ – moottorisänky

 1. Esko Jalava (varmistettu kirjoittaja)

  Uusi sänky on ollut valtava helpotus selkäkivuille.

 2. Aino ja Matti Kausala (varmistettu kirjoittaja)

  Jämäkkä ja laadukas sänky. Todella hyvä nukkua.

 3. Tomi Lehtine (varmistettu kirjoittaja)

  Laatu moottorisänky kohtuullisella hinnalla. Suosittelemme oman kokemuksen perusteella.

 4. Kari Juvonen (varmistettu kirjoittaja)

  Vaimon kanssa ollaan tyytyväisiä tähän sänkyyn. Auttanut nukkumaan paremmin ja vähentänyt selkävaivoja. Kiitos myös hyvästä palvelusta asentajille.

 5. Annemaarit Metsala (varmistettu kirjoittaja)

  Suosittelemme kyseistä tuotetta. Olemme saaneet miehen kanssa molemmat merkittävän avun selkäkipuihin tällä tuotteella. Sänky on miellyttävän muhkea sekä korkea. Älykellolla on ollut mielekästä seurata nukkumista.

 6. Pauliina Seppälä (varmistettu kirjoittaja)

  Olemme olleet miehen kanssa todella tyytyväisiä tuotteeseen. Kiitos nopeasta toimituksesta oli suuri apu leikkauksen jälkeen.

 7. Tiina Männistö (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä sänky, suosittelen.

 8. Anna Salminen (varmistettu kirjoittaja)

  Fyssari suositteli säätösänkyä ja siitä on saatu tarvittava apu välilevyihin, jossa ongelmia vuosia jo ollut.

 9. Marjo Hakala (varmistettu kirjoittaja)

  Tilasimme miehen kanssa kesäasunnolle kyseisen tuotteen. Nyt kelpaa mökilläkin levätä hyvin.

 10. Anne Vaaransalo (varmistettu kirjoittaja)

  Selkä ei kipeydy enää niin kun vanhassa sängyssä. Polarin kellolla vuorotellen miehen kanssa tarkkailtu unta ja hyvin näyttää nukuttavan.

 11. LINDAEVELIINAJOKINEN (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote tilattiin puhelimitse. Mies saanut apua välilevyn pullistumaan, jota lähdettiin hakemaan.

 12. Emma Heinämaa (varmistettu kirjoittaja)

  Ihastuimme tuotteeseen ohikulkumatkalla lahden myymälässä. Asiantunteva palvelu sekä hyvä tuote sai meidät tekemään ostopäätöksen heti vaikka emme todellakaan ollut sillä reissua sänkyä hakemassa. Oli paras kesäloma investointi. Tuotteeseen olen erittäin tyytyväinen!

 13. Risto Miettinen (varmistettu kirjoittaja)

  Vaihdoimme vaimon kanssa 15 vuotta vanhan Hästensin LuxBedsiin. Nyt olemme vaimon kanssa pötkötelleet tällä sängyllä kuukauden ja mitanneet kellolla tuloksia vuorotellen. Näin makosasti eipä ole nukuttu ikinä ja olemme erittäin tyytyväisiä ostokseen. Me emme käyneet edes kaupassa koepötköttämässä. Näimme netissä mainoksen ja soitimme liikkeeseen.

 14. Ehran Z. (varmistettu kirjoittaja)

  Absolutely loving the new bed. It’s been a game-changer for my sleep. I also appreciate that you provide service in English. Thank you!

 15. Kauranen Mirka (varmistettu kirjoittaja)

  Pitkän vertailun jälkeen päädyimme tilaamaan tämän sängyn positiivisten asiakaspalautteiden perusteella. Tuote tuli odotettua aikaisemmin ja ystävälliset nuoret miehet asensivat paikalle. Hinta/laatusuhde on hämmästyttävä, sillä meillä oli toisena vaihtoehtona myös 7000€ sänky, joka tuntui kotikylän liikkeessä täysin samalta kuin tämä meille toimitettu. Sänky on tukeva ja hyvä selälle. Suosittelen.

 16. Jaakko Grönforss (varmistettu kirjoittaja)

  1 tähti vähemmän pienestä viiveestä toimituksesta. Itse tuote on loistava ja olemme pitäneet lb3000 patjasta, jonka valitsimme. Kokonaisuus hyvä.

 17. Sebastian Nilsson (varmistettu kirjoittaja)

  Bed is really good and it has helped my backpain a lot.

 18. Minja Salonen (varmistettu kirjoittaja)

  Ohessa lupaamani palaute: 5 tähteä. Asiantunteva palvelu sekä hyvä tuote. Olemme tyytyväisiä.

 19. Lauri Elonen (varmistettu kirjoittaja)

  Ystäväni suosituksesta tilasin, sillä hän oli saanut tällä avun selkäkipuihin ja oli tyytyväinen. Itsellä nyt kk ollut käytössä. Sänky on todella laadukas ja näkee, että tehty hyvin. Pidän hiljaisesta moottorista, vaimo ei herää öisin kun säädän asentoa. Sängyn tuntuma miellyttävä ja selkää tukeva. Ei valittamista. Annan suosituksen.

 20. Esko Salo (varmistettu kirjoittaja)

  Haluan kiittää teitä erinomaisesta palvelusta ja laadukkaasta moottorisängystä, jonka äskettäin ostin teiltä. Sänky on täyttänyt kaikki odotukseni ja tarjoaa erinomaisen nukkumiskokemuksen. Moottorin toiminta on sulavaa ja äänetöntä, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään

 21. Minna Laitinen (varmistettu kirjoittaja)

  Iso suositus! Selkäkivut katosivat tällä tuotteella heti ja isona plussana hiljainen moottori. Edellisessä sängyssä oli todella äänekäs.

Lisää arvio

 

Oletko sinä ostanut aikaisemmin sänkyä netistä?

Olemme tehneet sängyn ostamisestasi helppoa nykyaikaisella konseptilla. Myymme melkein 90% tuotteistamme puhelimitse sekä verkkokaupassa ympäri Suomen, ilman, että asiakas tulee testaamaan tuotetta Lahden myymälään.


Ennen kuin lisäät sängyn ostoskoriin, niin keskustele asiantuntijamme kanssa, jotta teet oikean ja parhaan valinnan. Asiantuntijamme auttaa varmistamaan täydellisen tuntuman, jäykkyyden, kehon muodot huomioivan jousiston, sängynpäädyn sekä verhoilukankaan.


Lue tästä 5 yleisintä huolta ja murhetta, joita muutkin ovat miettineet ennen tilaamista ja soita meille 010 3417 800 (palvelemme 8-21.)

En tiedä, uskallanko tilata sängyn kokeilematta?

Ei ole pitkä aika, kun huonekalukaupassa ajateltiin maailman kehittyessä, että kyllä sohva pitää koeistua ja sänky ainakin koemaata ennen ostoa. Todellisuudessa tunnin makoilu päällysvaatteet päällä myymälässä ei kerro oikeastaan mitään, mutta myyjän on tietysti helpompi vaikuttaa ostopäätökseesi. Oikeasti kestää muutama yö kunnes tiedät, että sinulla on hyvä sänky.

 

Todellisuudessa huonekalualan verkkokaupan eniten myyty argumentti verkossa on kuitenkin sängyt, luonnollisesti. Onhan se kaikista tärkein huonekalusi.

 

Koko LuxBeds – sänkymallisto on rakennettu Pohjoismaissa niin, että sen saa helposti suoraan makuuhuoneesi ja vanhan sängyn kierrätyksen samalla pois. Tuotteemme ovat markkinoiden laadukkaimpia ja tuotekehitys juontaa juuret yli 100 vuoden taakse. Alan taitavimmat sänkyartesaanit ja nukkumisergonomian ammattilaiset työskentelevät tuotteidemme kanssa. Tämän takia, annamme kaikille sängyillemme 25 vuoden takuun. Henkilökuntamme on myynyt miltei kaiken merkkisiä sänkyjä ja olemme varmoja, että meiltä löytyy juuri Teille oikeanlainen vuode. Annamme kaikille sängyille 365 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Ihan mistä tahansa en itse sänkyä ostaisi, mutta meiltä tilatessa henkilökuntamme ottaa täyden vastuun, että onnistut sänkykaupassasi varmasti. Liity yli 3000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja tee elämäsi parhaat sänkykaupat.

Mikä ihmeen LuxBeds?

 

LuxBeds – sänkymerkki on perustettu yli 30 vuoden sänkymyynnin pohjalta. Vesisängyt, bonnelit, pussijouset, ”älyvaahto”-patjat on ollut henkilökuntamme myymiä tuotteita. Suorastaan käsittämätöntä, että maassa missä on ollut laadukas huonekalujen valmistustaito kautta aikojen, niin hyvän unen arvostaminen on niin pinnallisella tasolla.

 

Me hyvän unen ammattilaiset jaamme sängyt kahteen kategoriaan; vaahtosänkyihin (jotka siis sisältävät jousistoja) ja käsin tehtyihin sänkyihin. LuxBeds – sängyt ovat käsintehtyjä huipputuotteita, missä käytetään vain parhaimpia komponentteja ja materiaaleja. LuxBeds From North Oy omistaa sopimukset aitoon Vita Talalay – materiaaliin ja parhaimpiin jousistoihin Suomessa. Koska olemme ainut toimija markkinoilla ilman välikäsiä, pystymme tarjoamaan huippulaadukkaita tuotteita laadukkaan tuotteen hinnalla, sekä poikeeuksellisen hyviä kampanjoita.

Onko yritys ja tuotteet suomalaisia?

LuxBeds From North Oy on 100% Suomalainen yritys, jossa työskentelee myynnin, tuotannon, sekä logistiikan ammattilaisia. Yrityksen kotipaikka on Lahti, missä meillä on kivijalkaliike.

 

Tuotamme sängyt Pohjoismaiden parhaimmassa sänkytehtaassa, jossa valmistetaan kahta muutakin huippumerkkiä. Vita Talalay – vaahtomme valmistetaan hollannissa, kankaita ostamme Euroopasta. Teemme työtämme suurella sydämellä, nöyrällä mielellä ja hyvällä ammattiylpeydellä. Toivottavasti tapaamme puhelimitse, verkkokaupassa tai liikkeessämme!

Mistä tiedän onko kova vai pehmeä sänky minulle paras?

 

Sänkyjä myydään Suomessa vaikka millä demonstraatioilla ja tarinoilla. Toiset myyvät sängyn kovuutta painosi mukaan ja toiset väittää keinotekoisen vaahdon olevan hengittävää. Ihan oikeasti. Lux Beds – sänkyjen nukkumisergonomian taustalla on vähän muutakin, kun urheilulääkärit ja fysioterapeutit. Luota meihin ja tilaa sänky. Me otamme täyden vastuun siitä, että se on juuri oikean tuntuinen sinulle. Me tarjoamme jousiston vaihto mahdollisuuden, sekä 365 vuorokauden tyytyväisyystakuun, sillä vain sinä voit vahvistaa tämän asian.

Onko tämä tuote ja tarjous liian hyvää ollakseen totta?

 

Periaatteessa kyllä, mutta todellisuudessa ei. Asiakkaistamme yli 99,5% on ollut tyytyväisiä tuotteeseen ja sen tarjoamaan nukkumismukavuuteen. Yli puolet asiakkaistamme kokee, että joku nukkumiseen liittyvä haaste on parantunut, kun vaihtoi sängyn LuxBedsiin. Esimerkiksi syvän unen määrää lisääntyy, uniapnea helpottuu, aamuiset selkä- ja niskakivut on poissa.

Hinta/laatusuhteen salaisuus on yksinkertainen; tehdään töitä enemmän, jätetään turhat toimitusketjun välikädet pois, jolloin saadaan järkevä hinta tuotteelle, vaikka siinä käytetäänkin arvokkaimpia komponentteja ja materiaaleja. Jokaisen Suomalaisen kannattaisi nukkua LuxBedsillä.