Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

ASIAKASKOKEMUKSIA LUXBEDS TUOTTEISTA

Asiakasarviot ovat varmistetuilta käyttäjiltä, joka on edellyttänyt tuotteen tilaamista.
    

  

Arvostelut
4.8 ★ ★ ★ ★ ★ 

 1238 Suosittelua


 

Leila Koivusaari
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 14.1.2024
Tuote: Diore Signature -moottorisänky

  

Arvostelu: Olemme erittäin tyytyväisiä valintaan sekä palveluun. 1 tähti vähennetty pienestä aikataulu viivästyksestä. Odotus kuitenkin palkittiin.

 


Esko Viitala
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 28.10.2023
Tuote: Elyse Continental -jenkkisänky

  

Arvostelu: Eka sänky tilattiin kesällä ja nyt talvesta toinen mökille. Ei ole selkäkipuja ollut. Mainio.

 


★ 

RAIJA TAKASALO
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 02.02.2023
Tuote: Sapphira moottorisänky
  
Arvostelu: Sängyn osto oli täysi napakymppi.

  


  

★ 

 ESA-PEKKA LAMPINEN
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 27.02.2023
Tuote: Elyse Continental
  
Arvostelu: Tilasimme kokonaisuuden LB3000-petauspatjalla ja sänky on mahtava. Puolisoni ja minä olemme kärsineet pitkään selkävaivoista ja tällä on hyvä nukkua.

  


 

★ 

IIRO IMMONEN
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 02.03.2023
Tuote: Sapphira moottorisänky

  
Arvostelu: Meillä oli vertauksessa tempur, unikulma, isku, asko ja luxBeds. Kaikissa käytiin testaamassa ja otettiin tarjous. Ero sängyissä oli mielestämme loppujen lopuksi pieni, mutta paras hinta kaliberi sekä palvelu tuli kyllä luxbedsistä. Olemme olleet tyytyväisiä valintaan ainakin tähän asti.

  


  

★ 

RISTO MIETTINEN
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 02.03.2023
Tuote: Desiree Gen2 moottorisänky


Arvostelu: Vaihdoimme vaimon kanssa 15 vuotta vanhan Hästensin tähän. Nyt olemme vaimon kanssa pötkötelleet tällä sängyllä kuukauden ja mitanneet kellolla tuloksia vuorotellen. Näin makosasti eipä ole nukuttu ikinä ja olemme erittäin tyytyväisiä ostokseen. Me emme käyneet edes kaupassa koepötköttämässä. Näimme netissä mainoksen ja soitimme liikkeeseen.

 


 

★ 

IRINA MINNA SUOMINEN
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 27.03.2023
Tuote: Desiree Gen2 moottorisänky


Arvostelu: Olen vuosien varrella nukkunut vaikka minkälaisilla sängyillä selkäongelmieni vuoksi. Olen kokeillut memorifoamit, mittauksilla tehtyjä, futonia ja aina sama ongelma on ilmennyt kuukauden käytön jälkeen, eli selkä kipeytyy kipupiikki kuntoon. Tämä sänky on taivaan lahja, sillä viimeiset kolme kuukautta ei kivun kipua ala selässä eikä sitä yöllistä heräilyä! Sänky on ihanan muhkea ja päivän paras hetki on kömpiä tähän.

 


 

★ 

ANNA-STIINA LAITINEN
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 17.03.2023
Tuote: Desiree Gen2 moottorisänky

  

Arvostelu: Urheilen itse paljon ja fyssari suositteli moottorisänkyä. Ongelmana ollut selän jatkuva jäykkyys hieronnasta/huollosta huolimatta. On muuten vaikutus sängyllä: Kevyt nosto -> just eikä melkein sopiva määrä tukea, ja lievittää heti paineen selässä.

 


 

★ 

ARSKA KIVISTÖ
(varmistettu ostaja)


Arvostelu annettu: 18.03.2023
Tuote: Desiree Gen2 moottorisänky

  

Arvostelu: Huippusänky jolle antaisin 6 tähteä jos voisi! Ennen tämän sängyn ostoa kärsin joka aamu selkäkivuista ja unettomuudesta, mutta nyt nukun joka yö kunnolla ja selkäkivuista ei ole enää tietoakaan. Kehuin myös naapurille, joka taisi tilata jälkeeni samanlaisen.

 


 

Liity parhaiden unien näkijöiden joukkoon!

 

Meillä on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita, joiden yöunet sekä elämänlaatu ovat parantuneet merkittävästi LuxBeds-vuoteilla.
    
  LuxBeds- sänkyjen tuotekehityksen takana seisoo satoja ammattilaisia mukaan lukien fysioterapeutteja, joiden kanssa olemme tehneet tuhansien tuntien tutkimustyön sinun puolestasi parhaan nukkumisergonomian sekä yöunien saavuttamiseksi.
Me pystymme tarjoamaan sinulle aidosti parhaat ratkaisut laadukkailla tuotteillamme, sillä poiketen monista muista toimijoista, meillä ei tingitä materiaaleista. Meidän edulliset hinnat johtuvat Pohjoismaiden yksinoikeussopimuksista, sekä keskitetystä materiaalien hankintatavasta.Vuosikymmenien kokemuksella voimme kertoa, että ostaessasi muualta Suomesta 1500€-3000€ sängyn todennäköisesti huomaat jo parin vuoden kuluessa ajatuneesi takaisin lähtöpisteeseen: Jousisto pehmenee, sänky painuu montulle ja selkäsi kipeytyy taas sängyn huonon laadun vuoksi.Tätä sinä et halua.Tee elämäsi paras päätös ja valitse LuxBeds, jolla saat aidon avun sekä parhaan ratkaisun, juuri sinun tarpeeseesi.
 

 

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Desiree 2.0 – moottorisänky”