Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

TOIMITUSEHDOT

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tutustu ennen tilauksen tekoa verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin.
Lux Beds From North Oy / Y-tunnus: 3329001-6
Asiakaspalvelun sekä myynnin puhelinnumero: 050 911 6381

Tilaaminen

Verkkokaupassa tuotteita voi ostaa normaaliin tapaan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne käytössä olevilla maksutavoilla.

Asiakkuus ja rekisteröityminen

Verkkokauppa on avoinna kaikille ja ostoksia voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä saat käyttöösi asiakastilin, jossa voit mm. päivittää omia tietojasi ja tarkastella tekemiäsi tilauksia.
Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja kirjautumalla omalle asiakastilillesi sinun ei tilausta tehdessäsi tarvitse kirjoittaa osoitetietojasi uudelleen.
Rekisteröitymisen yhteydessä kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia eikä verkkokauppa ilmoita niitä ulkopuolisille tahoille. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

Toimitustapa ja -aika.

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 14 arkipäivää. Kampanjatuotteet valmistetaan lähtökohtaisesti käsityönä tilauksesta asiakkaan valitsemilla yksityiskohdilla. Tilaustuotteiden toimitusarvion saat myyntipalvelustamme. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Tilauksen tilasta tiedotetaan tuotteittain ja tarkemmasta toimitusajasta ilmoitetaan asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostilla.
Tilauksia voi toistaiseksi tehdä vain Suomeen.

Toimituskulut

Yli 100 €:n tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Sängyillä pihaanjättö. 

Hinnat

Verkkokaupassa olevien tuotteiden voimassa olevat hinnat ovat näkyvissä tuotesivuilla. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä, jolloin tuotteen hinta poikkeaa selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selvä hintavirhe on esimerkiksi, jos tuotteen hinta on 0 euroa tai tuotteen hinta puuttuu kokonaan.

Tilaustiedot ja tietoturva

Tilauksen yhteydessä antamasi tiedot tallentuvat verkkokaupan asiakastietoihin.

Tilauksen yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, ellei se oli välttämätöntä tilaukseen liittyen. Verkkokaupassa on käytössä SSL-suojattu yhteys, joka salaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen taho ei pysty näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi.

Tilausvahvistus

Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Tilausvahvistus sisältää kaikki tilaukseesi liittyvät tiedot, joten säilytä se mahdollista myöhempää tarvetta varten.
Kun verkkokauppa on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse asiakkaalle, tilauksesta tulee sitova. Verkkokauppa pidättää oikeuden olla vahvistamatta tilausta, mikäli tilauksessa tai asiakastiedoissa on merkittäviä puutteita.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Jos haluat tilauksen jälkeen muuttaa tilauksen sisältöä tai peruuttaa tilauksen, ota mahdollisimman pian yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä verkkokauppamme asiakaspalveluun. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Huom! Mikäli verkkokauppaa käytetään maksuportaalina myymälässä tehtyyn tilaukseen kauppaan ei sovelleta koti- ja etämyynnin peruutusehtoja tai palautusoikeuksia.

Palautusoikeus

Kuluttajansuojalain mukaisesti käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Voit lukea lisätietoja Kuluttajaviraston sivulta peruutusoikeus etämyynnissä Kaikkiin LuxBeds-sänkyihin tarjoamme vähintään 45 päivän vaihto- sekä tyytyväisyystakuun. Takuun käyttö edellyttää vähintään 30 päivän nukkumista tuotteella. Meillä saat testata sänkyä aina rauhassa kotonasi ja uskallat tilata tuotteen kokeilemattakin. Osaan kampanjatuotteisiin tarjoamme pidennetyn 365:vrkn tuotetyytyväisyystakuun. Näissä kampanjatuotteissa on takuusta merkitty erikseen. Takuu koskee tuotetyytyväisyyttä.

Palautusta koskevissa asioissa ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Reklamaatio

Mikäli saat viallisen tai väärän tuotteen, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Vastaamme palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvista toimituskuluista, mikäli sinulle on toimitettu viallinen tai väärä tuote, muussa tapauksessa palautuksesta aiheutuvat kulut ovat omalla vastuullasi.

Ylivoimainen este (force majeure)

Verkkokauppa ei ole velvollinen solmimaan kauppoja, jos sopimuksen täyttäminen estyy tai viivästyy syystä, joka on verkkokauppiaan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

Ylivoimainen este on ennalta arvaamaton tapahtuma, joka estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi osapuolen sopimusvelvoitteiden täyttämisen määräajassa. Tällaisia tapahtumia ovat viranomaisen toimenpiteet, tietoverkon toiminnan häiriöt, sähkökatkokset, varkaudet, luonnonmullistukset, tulipalot, sota tai sen uhka, kapinat, mellakat, terrorismi ja työtaistelutoimenpiteet tai muu yhtä merkittävä ja epätavallinen osapuolista riippumaton syy.

Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä verkkokauppiaalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Muut ehdot

Tilaajan on oltava yli 18-vuotias. Tilaaja hyväksyy tilausta tehdessään verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot.
Tilaaja sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaisia tietoja verkkokaupan rekisteröitymislomakkeella sekä korjaamaan virheelliset tiedot.
Kaikki verkkokaupassa esitetyt materiaalit (kuvat, tekstit, videot, logot) ovat verkkokaupan omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty. Tilaaja vastaa verkkokaupan tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin luvattomasta käytöstä aiheutuvista seuraamuksista.
Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin tilaus- ja toimitusehdoissa.
Mikäli asunnossa, johon tavaraa toimitetaan ja mahdollisesti asennetaan, on tai on ollut tuholais- ja hyönteisongelmia, pyydämme ilmoittamaan tästä myyjää ja tavarantoimittajia etukäteen. Muussa tapauksessa on asiasta aiheutuneet torjunta- ja puhdistuskulut laskutetaan tavaran tilaajalta. Tämä koskee myös kierrätykseen palautuvia tuotteita.
Huom! Mikäli verkkokauppaa käytetään maksuportaalina myymälässä tehtyyn tilaukseen ei kauppaan sovelleta samoja alla olevia koti- ja etämyynnin peruutusehtoja tai palautusoikeuksia.

Riitojen ratkaisu

Riitojen ratkaisuun sovelletaan Suomen lakia.