Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 Vita Talalay

VITA TALALAY – MAAILMAN PARAS PATJAVAAHTO

Vita Talalay on tutkitusti maailman terveellisin & puhtain patjavaahto ja nyt sitä saa Suomesta LuxBeds sänkyjen saattelemana. Vita Talalay on pisimpään säilynyt alkuperäinen Talalay-luonnonkumin valmistaja, jonka historia juontaa vuodesta 1932. Vita Talalay on aito luonnonmateriaali, jonka nykyaikaisessa valmistuksessa on otettu huomioon kestävyys tuotteen käyttöikää koskien, mutta myös ympäristöä huomioiden. Valmistusprosessissa pidetään huolta vastuullisuudesta sekä eettisyydestä.

MIKSI VALITA LUXBEDS X VITA TALALAY?

TERVEELLINEN

Vita Talalay on tutkitusti markkinoiden arvostetuin patjavaahto. Puhdas luonnonmateriaali on kemikaalivapaa ja sen ansiosta terveellisin valinta.

SERTIFIKAATIT

Vita Talalayn valmistusmenetelmä ja tuote on palkittu useilla sertifikaateilla.

HENGITTÄVÄ

Avoimen solurakenteensa vuoksi patjavaahto on hengittävä ja ilma pääsee vaihtumaan paremmin kuin muissa sängyissä.

ERGONOMINEN

Vita Talalay antaa parhaan mahdollisen tuen sekä patjavaahdossa on erinomainen muotoutuvuus. Patjavaahto poistaa painetta ja aktivoi verenkiertoa.

HYGIEENINEN

Patjavaahtomme on antibakteerinen luonnonmateriaali ja erittäin hygieeninen. Patjavaahto hylkii esimerkiksi pölypunkkeja tai luteita.

HYPOALLERGEENINEN

Vita Talalay-materiaalille ei ole ikinä tavattu allergista ihmistä. Patjavaahto ei sisällä kemiallisia säilöntäaineita tai öljypohjaisia-aineita.

NUKKUMISERGONOMIA

Vita Talalay luonnonkumi poistaa jännityksen hartioista ja lantiosta täydellisesti. Miellyttävän tuntuinen Vita Talalay muotoutuu hienojakoisesti kehosi kanssa ja tarjoaa samalla optimaalisen tuen. Se lievittää jopa 30 % enemmän kehon painepisteitä kuin mikään muu patjavaahto, luonnollisten mukautumisominaisuuksiensa ansiosta. Riippumatta kehon muodosta, painosta tai nukkuma-asennosta, Vita Talalay vaahto tarjoaa aina tarvitsemasi terveellisen tuen.

SERTIFIKAATIT

Vita Talalay -tuotteet ja tuotantoprosessit ovat kaikki sertifioituja.

Cradle to Cradle

Lue Sertifikaatti Arrow left

ECO Institut

Lue Sertifikaatti Arrow left

ISPA Membership Radium Foam

Lue Sertifikaatti Arrow left

Natural Content Certificate

Lue Sertifikaatti Arrow left
LuxBeds logo cross-mark Vita-talalay-logo

Vastuullinen arvomaailma ovat LuxBedsin sekä Vita Talalayn yhdistävä tekijä, jonka pohjalta muutamme ihmisten nukkumistottumuksia. Terveelliset vastuullisesti tuotetut luonnomateriaalit ovat tätä päivää ja aidot Vita Talalay -tuotteet ovat saatavilla yksinoikeudella nyt LuxBeds verkkokaupasta sekä Flagship Storesta.

KYSY LISÄÄ

Osta Vita Talalay-patja tai sijauspatja heti. Meiltä saa myös muotoon valmistetut ja erikoiskokoiset työt esimerkiksi asuntoautoihin sekä veneisiin. Vita Talalay on myös paras materiaali vapaa-ajan laitteisiin kun haluat nukkua paremmin kuin hyvin.

Soita ja kysy lisää!