Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 Tietoa meistä

LuxBeds

Lux Beds From North on syntynyt kaamoksen pimeinä päivinä sekä yöttömien öiden valon säkeistä,
muuttamaan ihmisten käsitystä hyvin nukutuista öistä sekä syvän unen terveellisistä
vaikutuksista.

LuxBeds-sängyt ovat mestariteoksia, sillä korkeatasoinen laatu, nukkumisergonomia ja kestävät
materiaalit yhdistettynä sydämellä tehtyyn työhön, ei maksa enempää kuin laadukkaan mielikuvan
antavat huonekalukauppojen sängyt.   Sänkytuotantomme salaisuus pohjautuu tehokkaaseen ja isoon
tuotantoketjuun, mutta pieneen brändiorganisaatioon.

  Yksinoikeudella saatavat materiaalit, kymmenien vuosien tuotetuntemus, oma varasto, logistiikka
sekä pieni kulurakenne mahdollistaa premium-sänkyjen edullisen hinnan sekä nopean toimitusajan.

HYVINVOINTISI ASIALLA

 Alan parhaat kumppanit ja tekijät loivat nykyaikasella liiketoimintamallilla sänkymerkin, minkä tuloksena nyt meillä Suomessakin saa kaikkein parhaimpia sänkyjä, perinteisen sängyn hinnalla.

Nöyryys, rehellisyys, ahkeruus ja suomalainen sisu on iskostunut jokaiseen henkilökuntamme ammattilaiseen. Tänä päivänä ympäristön kehittyminen vaatii suomalaiselta yrittäjältä paljon. Tarvitaan maailmanlaajuista yhteistyötä, vaativaa ammattitaitoa ja laajaa asiantuntijuutta. Kaikessa tekemisessä.

SÄNKYJEMME SYDÄN TULEE PUHTAASTI LUONNOSTA.

Markkinoilla sänkyjä myydään kaikin mahdollisin tavoin. Me ammattilaiset jaamme kaikki markkinoilla olevat sängyt kahteen kategoriaan: vaahtosänkyihin ja luonnontuotteista käsityönä valmistettaviin premium-sänkyihin. Tällä tarkoitamme sitä, että vaikka vaahtosängyssä voi olla jousisto, sen materiaalit ja tuotantotavat ei mahdollista mestariteoksen valmistamista.

Siksi me suosimme vain luonnontuotteita ja lopputuloksena on parhaiten kehoasi lataavia sänkyjä, jotka ovat kylmässä lämpöisiä ja kuumassa viileitä. Me pelastamme ihmiset huonoilta yöunilta, mutta myös patjavaahtomme valmistaja on saanut sertifikaatit esimerkiksi sademetsien uudelleen kasvattamisesta ja laiskiaislajin pelastamisesta.

Henkilökuntamme on myynyt melkein kaiken merkkisiä sänkyjä. Tunnemme kaikki muut markkinoilla olevat tuotteet erittäin hyvin ja LuxBeds-tuotteet eroaa edukseen kaikista muista sängyistä.

Me te teemme jatkuvasti töitä lääkäreiden, fysioterapeuttien, sekä eri terveyteen liittyvien liittojen kanssa. Vastaamalla kolmeen kysymykseemme, me tiedämme mikä sänky on sinulle paras mahdollinen ja missä sinä nukut hyvin. Kartoituksen voimme tehdä chatissa, puhelimitse tai myymälässä, jonka jälkeen tarjoamme sinulle unenammattilaisten parhaat ratkaisusuositukset.

Näemme sitten myymälässä tai tilaat tuotteen myyntipalvelumme tai verkkokaupan kautta kotiisi,
olemme kymmenien tuhansien sänkyjen kokemuksella varmoja siitä, että olet tyytyväinen valintaasi.
Tämän ansiosta annamme täyden UNI-takuun kaikille tuotteillemme.

miSSIONA PAREMPI ELÄMÄ.

LuxBedsin intohimona on ihanat yöunet ja parempi elämänlaatu. Haluamme tarjota kaikkein parhaimpia sänkyjä laadukkaan sängyn hinnalla, niin että kaikki ihmiset pääsisivät nauttimaan näistä mestariteoksista ja huippuunsa kehitetyn nukkumisergonomian hyödyistä.

Miksi valita LuxBeds?

Kilpailukykyinen hinta

Yksinoikeudella saatavat materiaalit, kymmenien vuosien tuotetuntemus, skandinavian paras käsityötehdas, oma varasto ja logistiikka sekä pieni kulurakenne antavat mahdollisuuden myydä parhaita sänkyjä edullisin hinnoin.

Luottamus

Olemme suomalainen perheyritys ja asiakasluottamus on meille avain-asia. Saat ostokseesi myös aina 45 päivän vaihto- sekä palautusoikeuden.

Laatu

LuxBeds-tuotteissa yhdistyvät paras laatu, paras nukkumisergonomia, parhaat materiaalit ja sydämellä tehty työ. Kaikki tuotteemme läpäisevät tarkan laadunvalvonnan ennen kuin tuote toimitetaan asiakkaalle.

kotiinkuljetus 0€

Meiltä saat sängyn rahtivapaasti kotiisi Manner-Suomeen.

25 vuoden takuu

Meidän tuotteet ovat erittäin kestäviä ja myönnämme niille 25 vuoden takuun.

Asiakastyytyväisyys

Meidän yrityksemme tärkein henkilö on asiakas. Tyytyväisyys saumattomaan ostokokemukseen ja tuotteisiin on meille tärkeää.

lahest. Ympäri suomea.

Olemme avanneet uuden lippulaivamyymälän Lahteen, Renkomäen kasvavalle liikealueelle. Myymälässämme pääsee testaamaan kaikki tuotteet sekä vertailemaan eri sänkymalleja. Ammattitaitoinen sekä kiva henkilökuntamme palvelee sinua, niin pienissä kuin suurissa sänkykokonaisuuksissa.

 

Noutovarastomme sekä logistiikkakeskuksemme sijaitsee Lahdessa, josta toimitamme kaikki tuotteet koko Suomeen aina toiveesi mukaan avaimet käteen -toimituksella. Tilaa tuote kotiinkuljetettuna, asennettuna tai vanha kierrätettynä, meiltä onnistuu. 

Varaa nyt oma henkilökohtainen VIP-aikasi myymälään

Nyt voit varata oman aikataulusi mukaan henkilökohtaisen veloituksettoman VIP-ajan myymälään. Jokaista VIP-ajan varannutta odottaa myymälässä yllätyslahja. Ajanvaraukseen pääsee alla olevasta painikkeesta. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa oma VIP-aikasi LuxBedille

TILAA UUTISKIRJEEMME!

Nauti hyvän unen vinkeistä ja yrityksemme tarinasta. Tilaa uutiskirje ja saat tiedon myös parhaista tarjouksista ensimmäisenä.

SOITA MEILLE!

Näemme sitten myymälässä tai tilaat tuotteen myyntipalvelumme tai verkkokaupan kautta kotiisi, olemme kymmenien tuhansien sänkyjen kokemuksella varmoja siitä, että olet tyytyväinen valintaasi.