Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 Vastuullisuus

Vastuullisuus

Lavena Continent -parisänky

MAAILMAN PARHAITA SÄNKYJÄ TAVALLISEN SÄNGYN HINNALLA

Korvaako sängyissä laatu määrän?

 

Aivan varmasti.

 

Laadukkaat Lux Beds From North – sängyt on suunniteltu kestämään pitkään käytössä, antaen hyvää unta vielä useiden vuosien käytön jälkeenkin. Sängyt valmistetaan käsityönä pohjoismaiden parhaassa sänkytehtaassa, Ruotsissa. Puhtaat luonnonmateriaalit ja markkinoiden parhaat komponentit ovat avainasemassa, kun vaaditaan unelta ja levolta parhaita tuloksia. Ympäristöystävällinen tuotanto, pitkälti omavarainen energia, kierrätys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Niinpä ylpeänä kerromme, että tähän päivään mennessä, emme ole kohdanneet yhtäkään allergiatapausta tuotteistamme.

laatu

Lux Beds From North – sängyt ovat erittäin korkean laatuluokan tuotteita. Vuosikymmenten käsityö, ammattitaito ja jatkuva kehitystyö takaa sängyille upean designin ja pitkän käyttöiän. Myönnämme sänkyjen rungoille ja jousistoille 25 vuoden takuun.
Käsintehtyä pumpulia

Materiaalit ja komponentit

Koko Lux Beds From North – sänkymalliston taustalla on ainutlaatuinen yhteistyö materiaalien hankintaprosessissa. Ostamme materiaalit ja komponentit itse, ilman välikäsiä. Meillä on yksinoikeussopimukset neljään materiaaliin ja Lux Beds From North – sänkyjä ei saa Suomesta mistään muualta. Käytämme vain arvostetuimpia ja sertifioituja luonnon materiaaleja tuotteissamme. Lisäksi komponentit, kuten jousistot tai moottorisänkyjen koneistot ovat laadukkaimpia mahdollisia. Koska valmistamme sängyt ilman mitään välikäsiä, pystymme tuomaan markkinoille aidosti edullisen ja huippulaadukkaan konseptin.

 

Vita Talaley -vaahto

Tuotanto

Vaikka tuotantomme perinteet juontavat 1900 luvun alkuun asti, on uusi tehtaamme nykyaikainen ja ympäristöytävällinen. Sekä tehtaan, että logistiikkakeskuksen aurinkovoimalat ovat tehneet tuotannostamme energian suhteen omavaraisia. Tuotantomme hukkamateriaalien kierrätysaste on yli 98%.

 

Vastuullisuus

Haluamme tehdä työmme niin hyvin, kuin osaamme, ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. Olemme sänkyteollisuudelle lahjoittaman luontoäidin ihmeen eli Vita Talalay – patjavaahdon Premium Partner. Saat aitoja Vita Talalay – tuotteita vain meiltä. Aidosti hyvältä tuntuva sänky, laadukas valmistus ja parhaimmat materiaalit on iso osa vastuullisuutta.

 

Tuumasta toimeen

Tee ainutlaatuiselle vartalollesi palvelus ja valitse LuxBeds.

 

Soita meille tai tilaa uusi sänkysi tästä!

 

010 3417800