Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 Univiidakko

UNIVIIDAKKO

Nyt on uuden sängyn aika. Mikä merkki, minkä hintainen, mistä ostan tai mikä on oikeasti hyvä? Joku myy räätälöidyillä kehonmittauksilla, toinen avaruusmateriaaleilla ja kolmas jousistotiheydellä. Sänkyjä myydään monella eri tavalla, mutta kuinka löydät itsellesi todellisen elämänkumppanin? Koska merkkejä, malleja, jälleenmyyjiä ja tehtaita on useita, niin tässä on meidän sängyn ostamisen opas, jossa kerromme miten helppoa ja turvallista hyvän sängyn ostaminen on.

UNIVIIDAKKO

Nyt on uuden sängyn aika. Mikä merkki, minkä hintainen, mistä ostan tai mikä on oikeasti hyvä? Joku myy räätälöidyillä kehonmittauksilla, toinen avaruusmateriaaleilla ja kolmas jousitiheydellä. Sänkyjä myydään monella eri tavalla, mutta kuinka löydät itsellesi todellisen elämänkumppanin? Koska merkkejä, malleja, jälleenmyyjiä ja tehtaita on useita, niin tässä on meidän sängyn ostamisen opas, jossa kerromme miten helppoa ja turvallista hyvän sängyn ostaminen on.

UNEN PÄÄSTÄ KIINNI

Usein herätään alaselkä kipeänä ja marssitaan sänkyliikkeeseen: ”Nyt on selkä kipeänä ja nyt tarvitaan kova sänky!”.

 

Stereotyyppisen mielikuvan mukaan, mitä jämäkämpi sänky on esimerkiksi lomalla hotellissa ollut, niin sitä parempi siinä on ollut nukkua. Ehkä niinä hotelliaamuina on selkä tuntunut paremmalta, kun niissä on nukuttu vain muutama yö. Mutta todellisuudessa todennäköisesti kotona olevan vuoteen ongelma ei ole se, että sänky on liian pehmeä. Ennemminkin se, että se on kulunut tärkeimmistä kohdista ja oikeanlainen tuki keholle on menetetty.

 

Niin kauan, kun olemme ergonomian kanssa tekemisissä, pehmeys on yhtä tärkeä elementti kuin kovuus. Aidosti huippuunsa hiottu sänky on todellisuudessa progressiivisesti napakka, mutta samalla pinnasta miellyttävän pehmeä. Mikäli sänky on pinnasta liian kova tai se ei mukaudu nukkujan kehon mukaan, kehoon kohdistuu painetta, jolloin verenkierto häiriintyy ja kehossa esiintyy puutumisia sekä lihaksien jumiutumista. Kehosi reagoi paineen tunteeseen ja aiheuttaa kääntyilyä sekä pyörimistä, eikä hyvää asentoa tahdo löytyä.

 

Me LuxBedsillä olemme rakentaneet mallistomme kaikkien edellä mainittujen asioiden pohjalta. Parhaiden nukkumisergonomian tuotteiden jatkuva opiskelumme takaa, että LuxBeds-sängyt ovat ihanan tuntuisia, sekä tarpeeksi napakoita koko elinkaarensa ajan.

NUKKUMISERGONOMIAA VAI MYYNTIPUHETTA?

Toimistotyötä alettiin kehittämään aikanaan ja varmasti moni tietää, että työergonomialla on saavutettu huikeita tuloksia. Nukkumisergonomiaa on tutkittu paljon vähemmän ja siitä on tuotettu huomattavan vähän materiaalia, vaikka nukkumisergonomiasta on puhuttu viime vuosina yhä enemmän ja enemmän.

 

Todellisuudessa laadukkaasti nukkuvat ihmiset voivat paljon paremmin sekä sairastuvat huomattavasti vähemmän kuin ihmiset, jotka eivät nuku niin hyvin. Nukkumisergonomialla on suora yhteys terveyteen ja toimintakykyyn. Aidosti ergonomisella sängyllä maksimoit suorituskykysi ja olet paras versio itsestäsi.

 

Kaikki LuxBeds-sängyt antavat parhaan mahdollisen tuen nukkujalle, tinkimättä ylellisestä ja ihanasta tunteesta. LuxBeds-sängyt ovat nukkumisergonomian ammattilaisten, lääkäreiden sekä fysioterapeuttien kanssa rakennetun suunnittelukonseptin mestariteoksia. Tämän vuoksi annamme sinulle täyden tyytyväisyystakuun kaikkiin sänkyihimme.

RUNKOSÄNKY, JENKKISÄNKY VAI MOOTTORISÄNKY?

Mikä sänkyrakenne on juuri sinulle paras? Onko jenkkisänky aina liian pehmeä? Ei varmasti. Oikeastaan koko jenkkisängyn maine on horjunut, koska nykyään niitä valmistetaan niin huonoilla jousistoilla, että nukkujan mukaan painuva ”kuoppa” alkaa muodostumaan jo ensimmäisten kuukausien käytön jälkeen. Tai vaihtoehtoisesti, pohjalla ei käytetä jousistoa ollenkaan, jotta jämäkkyys sängyssä pysyisi edes muutaman vuoden ajan.

 

 

Tähän on erittäin helppo ratkaisu, ja se on LuxBeds. Jenkkisängyn rakenteeseen saadaan esimerkiksi 1-4 kerrosta jousistoja ja patjavaahtoa enemmän kuin runkosänkyyn, ja näin ollen kehitykselle on enemmän tilaa. Valitset sitten jenkkisängyn, runkosängyn tai moottorisängyn, meidän tuotteissamme on aina mahdollista valita haluamasi tunne. Sängyn rakenteella ei ole niinkään merkitystä laatuun, mutta materiaaleilla on. Meidän runkosänkymme on parempi kuin suurin osa Suomessa saatavilla olevista jenkkisängyistä, mutta jenkkisänkymme ovat parhaita mestariteoksia vaativalle nukkujalle.

MINKÄ HINTAINEN ON HYVÄ SÄNKY?

Laadukkaan Pohjoismaisen käsin valmistetun sängyn hinta alkaa Suomessa herkästi 8000 € hintakategoriasta ja kohoaa pahimmillaan yli 50 000 € hintaan. Ketjuliikkeissä myydään suuria määriä 1500 € – 4000 € maksavia ”laadukkaita” sänkyjä, joita valmistetaan  Suomessa muutamassa tehtaassa.

 

Edullisempaa halpatuotantomaista tulevaa tuontisänkyä myydään muutamalla sadalla eurolla. Hintahaitari on laaja ja hinnoitteluun vaikuttaa materiaalit, tehtaat, maahantuojat sekä jälleenmyyjäliikkeet. Mikäli mdf -runkoon valmistettu synteettinen vaahtomuovisänky maksaa yli neljätuhatta euroa, katerakenne on kaikkea muuta kuin kuluttajaystävällinen. 

 

Vaikka LuxBeds-mallistomme sängyt valmistetaan Pohjoismaiden parhaassa sänkytehtaassa perinteitä vaalien, parhaita raaka-aineita sekä luonnonmateriaaleja käyttäen, sänkymme maksavat vain laadukkaan perussängyn verran. Kilpailukykyinen hinta juontaa ostoprosessista, miten materiaalit hankimme. Tähän kun lisätään toimitusketju ilman välikäsiä, sopimukset, sekä nykyaikainen konsepti, saadaan tuotettua maailman parhaita sänkyjä erittäin edulliseen hintaan. Sängyn hinta sisältää useimmiten jopa 50 % suuruisen maahantuojan katteen, jota LuxBeds -sängyn hinta ei pidä sisällään.

Sijoita LuxBeds -sängyllä kustannustehokkaasti omaan hyvinvointiisi!

PEHMEÄ, KOVA, ERITTÄIN KOVA VAI PILVENOMAINEN?

Kuinka kovan jousiston valitsen sänkyyni? Kun menen sänkyliikkeeseen testaamaan farkut ja neule päällä erilaisia sänkyjä, osaanko itse valita oikein? Painuuko pehmeämpi jousisto kuopalle aikaisemmin, kuin kovempi? Oikea vastaus tähän kaikkeen on LuxBeds. 

 

Me käytämme pelkästään Starsprings-jousistoja, joille myönnämme 25 vuoden takuun. Oikea kysymys kuuluu, tykkäätkö pehmeämmän vai kovemman tuntuisesta sängystä? Suurimmassa osassa sängyistämme meidän pehmein jousisto on yhtä hyvä painavalle nukkujalle, kuin napakoin jousisto. Pehmeämpi jousisto ”lukee” vain nopeammin nukkujaa, kuin paksummasta langasta valmistettu joustinyksikkö. 

 

Me emme ole itse lääkäreitä, mutta meidän tuotteidemme jousistoja on kehitetty vuodesta 1918 ja patjavaahtoa vuodesta 1932. Nykyään LuxBeds-tuotteiden nukkumisergonomian takana työskentelee satoja ammattilaisia. Tämän vuoksi uskallat ostaa meiltä sängyn myyntipalvelumme tai verkkokauppamme kautta, kokeilematta tai näkemättä tuotetta.

 

Tutkitusti yli 99% ihmisistä, jotka nukkuvat tämän tason nukkumisergonomian tuotteilla, ovat tyytyväisiä sängyn tunteeseen sen elinkaaren ajan. Suurimpaan osaan sängyistämme myönnämme UNI-takuun. Mikäli sänky tuntuu liian kovalta tai liian pehmeältä, saat vaihtaa tunteen 90 vuorokauden aikana.

TIMANTIT OVAT IKUISIA

 

Useimmat LuxBeds-sängyt voit tilata viidellä eri patjatunteella ja jokainen sänky on yhtä kestävä. Vaikka valitset pehmeämmän patjatunteen valikoimastamme, sängyllä on sama 25 vuoden takuu kuin kovemmalla patjatunteella varustetulla sängyllä. 

 

LuxBeds sängyt rakennetaan tukevien massiivipuisten runkojen ympärille, parhaita ruotsalaisia jousistoja käyttäen. LuxBeds on myös maailman terveellisimmän patjavaahtovalmistajan Vita Talalay:n Premium Partner, lue lisää tästä

 

Vaikka sängyssä palaudutaan päivän askareista ja nukutaan hyvin, tulee sängyn olla myös silmää miellyttävä. LuxBed-sänky räätälöidään tunteen lisäksi halutessasi täysin toiveidesi pohjalta, mitä upeimmilla runkodesigneilla tai verhoilukankailla. Hyppää mukaan tarinaamme ja tee itsellesi palvelus nukkumalla hyvin sekä terveellisesti, ilman lääkkeitä. Lopputuloksena on varma huippusänkykauppa LuxBedsistä ja yöunesi ovat saaneet jo uuden merkityksen.

elämä on nyt

Laadukkaan ja räätälöidyn premium-sängyn ostaminen ei ole ikinä aikaisemmin ollut näin helppoa. Tarjoamme luotettavan ja saumattoman ostokokemuksen, aina unen alkukartoitttamisesta, uuden sängyn käyttökuntoon laitosta, entisen sängyn kierrätyksestä, asiakastyytyväisyyteen saakka.

 

Henkilökuntamme on nukkumisergonomian koulutettuja ammattilaisia. Tunnemme Suomen sänkymarkkinan yli 15 vuoden omakohtaisen kokemuksen kautta. Olemme aikaisemmissa työpaikoissamme myyneet lähes kaiken merkkisiä sänkyjä. Tämä on se syy, miksi LuxBeds From North -sänkymallisto on nyt Suomessa.

 

Voit tilata nyt sängyn puhelinpalvelustamme, perinteisestä myymälästämme tai verkkokaupasta. Saat tilaamallesi sänkykokonaisuudelle aina 45 päivän vaihto- sekä palautusoikeuden. Laadukkaat materiaalit, sekä UNI-takuu on turvanasi ja voit hankkia uuden sängyn helposti myös kokeilematta sitä kotiisi. Mikäli sinua mietityttää jokin asia, keskustele rohkeasti nukkumisergonomian ammattilaisiemme kanssa.

 

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä voit maksaa ostoksesi turvallisesti, sekä useilla erilaisilla maksutavoilla. Meiltä saat myös hyviä osamaksuvaihtoehtoja, jolloin huippusängyn kuukausierä saadaan alle 100€/kk! Katsotaan yhdessä parhaat maksuvaihtoehdot juuri sinulle.

 

Elämä on liian lyhyt huonolla sängyllä nukkumiseen, joten tilaa uusi sänky nyt!

Varaa nyt oma henkilökohtainen VIP-aikasi myymälään

Nyt voit varata oman aikataulusi mukaan henkilökohtaisen veloituksettoman VIP-ajan myymälään. Jokaista VIP-ajan varannutta odottaa myymälässä yllätyslahja. Ajanvaraukseen pääsee alla olevasta painikkeesta. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa oma VIP-aikasi LuxBedille