Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Palautukset

PALAUTUSEHDOT

Olemme suomalainen yritys, jolle asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa. Kaikkiin LuxBeds-sänkyihin tarjoamme vähintään 45 päivän vaihto- sekä tyytyväisyystakuun. Takuun käyttö edellyttää vähintään 30 päivän nukkumista tuotteella. Meillä saat testata sänkyä aina rauhassa kotonasi ja uskallat tilata tuotteen kokeilemattakin. Osaan kampanjatuotteisiin tarjoamme pidennetyn 365:vrkn tuotetyytyväisyystakuun. Näissä kampanjatuotteissa on takuusta merkitty erikseen. Takuu koskee tuotetyytyväisyyttä. Mikäli ostamasi tuote ei tuntunutkaan hyvältä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@luxbeds.fi tai soittamalla numeroon 010 3417 800. Kysy tyytyväisyystakuusta myyjiltämme!

Palautusehdot verkkokauppatilauksille 

Voit palauttaa tuotteen, kun;

  1. Se on käyttämätön.
  2. Tuote on alkuperäisessä pakkauksessa.
  3. Tuotteen käyttö- ja muut ohjeet ovat mukana palautuksessa.
  4. Palauttamasi hygieniatuote (vuodevaatteet kuten tyynyt, peitteet, patjat sekä niiden suojat,
    lakanat, tyynyliinat ja kylypytakit) on alkuperäisessä, avaamattomassa pakkauksessaan.

Tilaustuotetta, joka on valmistettu tai muokattu asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toivomusten mukaisesti, ei ole vaihto – tai palautusoikeutta. Tuotteita, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossa tai joiden pakkaus ei vastaa alkuperäistä. Tuotteita, jotka on koottu ja asennettu. 

Tee palautusilmoitus sähköpostitse

Palautuspyynnön voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@luxbeds.fi tai puhelimitse 010 3417 800.

Voit palauttaa tuotteen myymälään, logistiikkakeskukseemme Lahteen tai sopia palautuksen asiakaspalvelumme kanssa, kun palautuksenne on käsitelty.

Maksun palauttaminen

Suoritamme vastaanottamamme maksusuorituksen palautuksen viivytyksettä ja viimeistään 30 vuorokauden sisällä palautusilmoituksen vastaanottamisesta. Hyvitämme palautettavasta tuotteesta ostohetkellä maksamasi hinnan, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut. Lux Beds From North Oy:llä on oikeus pidättyä maksun palautuksesta siihen saakka, kunnes palautettava tuote on vastaanotettu tai kunnes asiakas on todentanut suorittaneensa tuotteen palautuksen postitse. Mikäli olet maksanut tuotteesi Klarna Lasku:lla tai Erämaksu:lla, hyvitämme suorittamasi summan, kun palautus on käsitelty. Voit ilmoittaa palautuksesta Klarna-sovelluksen kautta, jolloin laskutus pysäytetään palautuksen ajaksi.