Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 TEHTAAN KESÄTYHJENNYS

 

 Onko haaveenasi uusi sänky sekä paremmat yöunet?! Nyt on ainutkertainen mahdollisuutesi hyödyntää tekaistujen kesäalejen joukosta aivan mielettömät sänkydiilit!🤩
 

LuxBedsin-tehtaan kesätyhjennys on nyt käynnissä ja syksyn malliston tieltä myymme erän mallistomme parhaita käsin valmistettuja luksussänkyjä ohittamattomin tarjouksin! Kesätyhjennyksestä löydät unelmiesi moottorisängyt, runkosängyt sekä jenkkisängyt ainutkertaisilla tehtaan tarjouksilla sekä lisäeduilla! Nyt kannattaa tulla ostoksille suoraan Lahden myymälään, sillä uudistamme myös myymälä valikoimaa ja nyt lähtee malleja sekä varastotuotteita nopeimmille sisäänostohinnoin! -60% -70% -80%

 

 

Tule tekemään nyt Lahden myymälään unelmiesi sänky löydöt jopa -80%. Kaikkiin ostoksiin nyt viikonloppuna huikeana lisäetuna kotiinkuljetus 0€ sekä 12 kk korotonta maksuaikaa!

 

Varaa oma VIP-aikasi LuxBedille

UUDEN PREMIUM-SÄNGYN OSTAMINEN ON HELPOMPAA KUIN KOSKAAN AIEMMIN

LuxBeds tarjoaa sinulle laadukkaat premium-vuoteet aidoilla luonnonmateriaaleilla, yksilöllisellä nukkumisergonomialla sekä 25 vuoden takuulla, edullisemmin kuin koskaan aiemmin! Löydät meiltä juuri sinulle parhaat vuoderatkaisut ja nopealla toimitusajalla. Sinun ei tarvitse enää käydä eri sänkyliikkeissä löytääksesi parhaat yöunet - parhaaseen hintaan. Me olemme tehneet kaiken vertailun puolestasi.

Kilpailukykyinen hinta

Yksinoikeudella saatavat materiaalit, kymmenien vuosien tuotetuntemus, skandinavian paras käsityötehdas, oma varasto ja logistiikka sekä pieni kulurakenne antavat mahdollisuuden myydä parhaita sänkyjä edullisin hinnoin.

Luottamus

Meillä voit maksaa räätälöidyn tilaustuotteesi vasta toimituksen jälkeen. Me olemme suomalainen yritys ja asiakasluottamus on meille avain-asia. Saat ostokseesi myös aina 45 päivän vaihto- sekä palautusoikeuden.

Laatu

LuxBeds tuotteissa yhdistyvät paras laatu, paras nukkumisergonomia, parhaat materiaalit ja sydämellä tehty työ. Kaikki tuotteemme läpäisevät tarkan laadunvalvonnan ennen kuin tuote toimitetaan asiakkaalle.

Kotiinkuljetus 0€

Kotiinkuljetus koko Suomeen 0€.

25 VUODEN TAKUU

Meidän tuotteet ovat erittäin kestäviä ja myönnämme niille 25 vuoden takuun.

Asiakastyytyväisyys

Meidän yrityksemme tärkein henkilö on asiakas. Tyytyväisyys saumattomaan ostokokemukseen ja tuotteisiin on meille tärkeää.

HYÖDYNNÄ NYT AINUTKERTAINEN TILAISUUTESI JA PANOSTA ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN HETKIIN LAADUKKAALLA HUIPPUSÄNGYLLÄ!

SOITA MEILLE
010 3417800

Tai