Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

HALUATKO NUKKUA PAREMMIN KUIN MUUT NUKKUVAT?

Nukutko sinäkin huonosti? Onko sinulla aamulla selkä kipeä tai kädet puutuneet? Kuorsaatko öisin tai kärsitkö muista uniapnean oireista?

Tiesitkö, että vakavien sairauksien pohjalla on usein vuosia kestäneet pienet uneen liittyvät yksityiskohdat? Toisaalta, suurimman osan nukkumiseen liittyvistä haasteista voi korjata heti. Ja nyt vielä aivan huikean edullisesti.

Tarjoamme sinulle nyt huikean mahdollisuuden.

 

 

Oli haasteenasi kuorsaus, refluksi, uniapnea tai sängyssä pyöriminen Diore Signature Handmade -moottorisängyllä saat aidosti parhaan avun kaikkiin nukkumiseen liittyviin haasteisiin. Herrera Handmade -moottorisänky on taideteos, joka on käsin valmistettu yli 10 000 jousella sekä 100% puhtailla luonnonmateriaaleilla. 

VAIN RAJOITETTU ERÄ

Olemme tehneet tehtaan kanssa tälle viikonlopulle tästä todella laadukkaasta moottoriparisängystä aivan mielettömän luxus-kamppiksen nopeimmille onnekkaille. 

Herrera Signature Handmade – moottorisänky
KOKO: 160 TAI 180 X 200 CM

 

E2000 SIJAUSPATJOILLA 3350€
LB3000 sijauspatjalla 3850€


Alin hinta viim 30 pv 6990€ / 7990€

 

Tarjous sisältää kotiinkuljetuksen koko Suomeen 0€, 25 vuoden tuotetakuun sekä ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden. 

lahja sinulle 0€ (arvo 329€)

Hyödynnä nyt tämä huikea superdiili ja saat parempaa unta mittaavan Polar Ignite 3-älykellon, josta voit seurata paranevaa elämänlaatuasi.
Soita nukkumisergonomian ammattilaiselle, joka kartoittaa toiveesi mukaisen kokoonpanon. Sänky räätälöidään aidosti tarpeesi mukaan huomioiden kaikki nukkumiseen liittyvät asiat. Etu saatavilla vain puhelimitse tai myymälässä. 

 

SAATAVILLA VAIN RAJOITETUSTI