Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 Suunnittelukäynti

custom made your luxbeds

Tiedätkö, mikä on kaikkein paras ja helpoin tapa ostaa täydellinen sänky? Pyydä meidät käymään kotonasi. 

 

Sillä jokainen meistä on yksilöllinen nukkuja. Toisella on pituutta enemmän, toinen on painavampi ja joku meistä on muodokkaampi. Yksi kuorsaa ja toisella kipeytyy selkä, kun kolmannella puutuu kädet. Koska olemme erilaisia, niin täydellinen nukkumiskokemus saavutetaan räätälöimällä sänky juuri teidän tarpeisiin.

 

Kymmenien vuosien kokemuksella tiedämme, että paras ratkaisu syntyy aidosti asiakkaan tarpeet huomioiden. Lisäksi tarvitaan laadukkaat tuotteet ja nukkumisen ammattilaisten pitkä kokemus, sekä viimeisimpien vuosien kehitystyö. Näin syntyy tyytyväiset asiakaskokemukset.

VARAA SUUNNITTELU
NYT VELOITUKSETTA

 

Suunnittelukäynti on yksi suosituimmista palveluistamme. Varaamalla ajan kotiisi, ammattilaisemme tulevat luoksesi suunnittelemaan sekä mittaamaan kanssasi sinulle parhaan kokonaisuuden. Sinulle räätälöity sänky on aina kaikkein paras ja miellyttää myös sisutuksellisesti.

 

Yhdessä voimme luoda sinulle täydellisen nukkumiskokemuksen omassa kodissasi ja suunnitteluajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

 

Nukkumisen ammattilaisen kanssa suunnitteluihin kokoonpanoihin myönnämme 365 vuorokauden ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden. 

 

Sängyn suunnittelukäynti maksaa normaalisti 149-199€. Varaa ja koe nyt veloituksetta, miten uni voi muuttua entistä laadukkaammaksi oikean sängyn avulla.

KOTIKÄYNTI ON HELPPO
JA NOPEA TAPA
löytää PARAS.

 

1. Varaa aika. Meiltä tulee henkilö käymään kotonanne sovitusti.

 

 

2. Kehon mittausta ei tarvitse jännittää. Meillä on patentoitu mitta-alusta, minkä päälle henkilö asettuu. Tämä vie vain muutaman minuutin.

 

3. Saat räätälöidystä tuotteesta tarjouksen etukäteen keskustelemalla kanssamme puhelimitse. Ei yllättäviä menoja. 

 

4. Yksilöllisen sängyn- ja patjan jousiston ja materiaalit valitsee Pohjoismaiden paras nukkumisergonomian ammattilaisten tuottama palvelu.

 

5. Saat tuotteesti vain noin 45-60vrk. kuluttua tilauksesta kotiisi toimitettuna ja asennettuna.

PALVELU ON ASENNE. EI KEINO RAHASTAA.

 

Maksaako kotikäynnillä suunniteltu ja sinulle räätälöity sänky kymmeniä tuhansia euroja? Vastaus: Ei. Maksaako sinulle räätälöity sänky enemmän, kuin muut sängyt. Vastaus: Ei. Se saattaa olla muutaman satasen arvokkaampi, mutta samanlailla räätälöity sänky valmistetaan kuin tuote, mihin ei ole huomioitu juuri sinun toiveitasi.

 

Olemme pystyneet tuomaan Suomeen ensimmäisenä täysin uuden ja nykyaikaisen konseptin, jossa kaikilla kuluttajilla on mahdollisuus aitoon premium-sänkyyn. LuxBeds -tuotteilla voidaan panostaa aidosti omaan terveyteen, sekä hyvinvointiin. Räätälöityjen parisänkyjen hinnat alkavat n. 1600€ ja 3000€ saatte jo tuotteen, mikä on laadukkaampi ja parempi kuin mikään muu alle 10.000€ sänky Pohjoismaiden markkinoilla.

Käsintehtyä pumpulia

sinulle räätälöity
NUKKUMISERGONOMIA

Ilmaisella suunnittelukäynnillä, mittauksen jälkeen saat tietää kaiken juuri sinun kehollesi sopivista vaihtoehdoista. Samalla kerromme materiaaleista, parhaasta patjavalinnasta ja nukkumiseen liittyvistä terveysasioista.

 

LuxBeds-sängyt tehdään käsityönä laadukkaimmilla rakenteilla, maailman parhailla jousilla ja ylellisimmillä materiaaleilla. Kaikki tuotteemme räätälöidään aidosti tarpeesi mukaan huomioiden mm. kaikki nukkumiseen liittyvät haasteesi, kehonpainosi, pituutesi sekä toiveesi.

 

Jousistona käytämme kaikissa tuotteissamme markkinoiden arvostetuinta ruotsalaista Starsprings-jousistoa, jolla takaamme sänkyjemme parhaan nukkumisergonomian. Tämän lisäksi olemme ylpeänä sänkymarkkinoiden edelläkävijä tarjoamalla tuotteisiimme 100% luonnonmateriaalin, johon meillä on pohjoismaiden yksinoikeussopimus.

yksinoikeudella pohjoismaissa 

Varaa nyt ilmainen suunnittelukäynti ja pääset näkemään, sekä kokemaan maailman puhtaimman ja parhaimman patjavaahdon.

 

Vita Talalay on tutkitusti maailman terveellisin & puhtain patjavaahto ja nyt sitä saa Suomesta LuxBeds- sänkyjen saattelemana. Vita Talalay luonnonkumi poistaa jännityksen hartioista ja lantiosta täydellisesti. Miellyttävän tuntuinen Vita Talalay- muotoutuu hienojakoisesti kehosi kanssa ja tarjoaa samalla optimaalisen tuen.

 

Riippumatta kehon muodosta, painosta tai nukkuma-asennosta, Vita Talalay vaahto tarjoaa aina tarvitsemasi terveellisen tuen.

LuxBeds logo cross-mark Vita-talalay-logo

VARAA ILMAINEN SUUNNITTELUKÄYNTI

 

Pyydä meidät suunnittelukäynnille, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sekä tarpeeseesi parhaaksi räätälöity sänky- tai patjakokonaisuus. Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä käynnin ajankohdan sopimiseksi. Käynti on ilmainen 0€, eikä se sido sinua mihinkään. (Norm 149€-199€)

VIELÄ JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ?

Tuliko vielä kysymys mieleen? Tai haluatko tietää enemmän palvelusta ennen ajan varaamista? Soita meille, niin kerromme mielellämme palvelusta enemmän puhelimitse ja voimme käydä jo alustavan keskustelun tarpeistasi sekä toiveistasi. Palvelemme puhelimitse ma-su 9-21.

Palautteita suunnitteluISTA

Asiakaspalautteet julkaistu asiakkaiden luvalla.

 

★ ★ ★ ★ 

Leila Koivusaari
(varmistettu palvelun käyttäjä)


Arvostelu annettu: 19.2.2024
Palvelu: Suunnittelukäynti

  

Arvostelu: Vahva suositus! Paikalle saapunut henkilö oli erittäin ammattitaitoinen ja kuunteli tarkasti toiveitamme sekä otti huolellisesti mittaukset. He esittelivät meille kokonaisuuden, joka vakuutti meidät täysin, ja päätimme tilata tuotteen. Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme ja odotamme innolla uuden sängyn tuomia mukavia unia ja levollisia öitä.

 


★ ★ ★ ★ 

Esa & Minna Lepitö
(varmistettu palvelun käyttäjä)


Arvostelu annettu: 14.1.2024
Palvelu: Suunnittelukäynti

  

Arvostelu: Huonekaluliikkeistä emme löytäneet sopivaa sänkyä, joten päätimme varata suunnittelukäynnin Facebook-mainoksen houkuttelemana. Paikalle saapunut ammattilainen oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän kuunteli tarkasti toiveitamme ja otti huomioon erityistarpeemme. Lopputuloksena saimme juuri sellaisen sängyn, jota olimme kaivanneet ja joka sopii täydellisesti meille. Kiitos erinomaisesta palvelusta!

 


★ ★ ★ ★ 

Anette Tiainen
(varmistettu palvelun käyttäjä)


Arvostelu annettu: 28.10.2023
Palvelu: Suunnittelukäynti

  

Arvostelu: Miellyttävä kokemus eikä ostotyrkytystä.