Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

🎈nyt ke-su🎈

lahden myymälässä

 

Onko haaveenasi uusi sänky ja paremmat yöunet? Nyt on mahtava tilaisuutesi toimia!

 

Tule juhlimaan kanssamme Lahden myymälän 1.vuotis syntymäpäiviä ja hyödyntämään tehtaan ainutkertaiset synttäritarjoukset!

 

 

tule renkomäen abc:lle

 

Nyt on elämäsi paras mahdollisuus päivittää yöunesi parhaalle tasolle ja säästää synttäreiden ainutkertaisilla tehtaantarjouksilla jopa tuhansia euroja! 

 

LuxBeds -sänkyjen tuotekehityksen takana seisoo satoja ammattilaisia mukaan lukien fysioterapeutteja, joiden kanssa olemme tehneet tuhansien tuntien

tutkimustyön puolestasi, puhtaasti yöuniasi ajatellen! Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä markkinoiden parhaista materiaaleista ja tuotteille myönnetään 25 vuoden takuu. Tule, koe ja ihastu!

 

  

🎈Huikeita tehtaantarjouksia sekä lisäetuja nyt ke-su!

 

🎈 Arvonta kaikille myymälässä käyneille

 

🎈 Kahvitarjoilu myymälässä joka päivä

 

nukkumisergonomia kartoitus + lahja 0€

 

 

Haluatko nukkua paremmin ja herätä virkeämpänä joka aamu? Nyt sinulla on mahdollisuus kokea unen uusi vallankumous!

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua ILMAISEEN nukkumisergonomian kartoitukseen. Asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan mahdolliset unen laatuun vaikuttavat tekijät ja tarjoavat sinulle räätälöityjä vinkkejä ja ratkaisuja.

 

Unenlaatu vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiisi ja elämänlaatuusi. Miksi tyytyisit keskinkertaiseen uneen, kun voisit kokea täyden levon ja virkeyden joka päivä?

 

Varaa aikasi nukkumisergonomian kartoitukseen jo tänään ja anna meidän auttaa sinua kohti parempia yöunia ja energisempää elämää!

 

Ei ostopakkoa. Jokaiselle ajan varanneelle ilmainen lahja.

 

Varaa oma VIP-aikasi LuxBedille

myymälä avoinna

 

Ma-pe kello 10-19
la kello 10-17
su 12-16.