Tervetuloa maailman parhaiden sänkyjen pariin!

Klikkaa tästä tarjouksiin.

Etusivu 5 VAPPUKARKELOT

vuosisadan vappukarkelot

pe-ma 28.4.-1.5.🎈

tee unelmiesi sänkykaupat nyt!

 

Haaveena uusi sänky ja paremmat yöunet? Nyt vappuna on tilaisuutesi toimia ja säästää tuhansia euroja. Olemme järjestäneet tehtaan kanssa vuosisadan vappukarkelot, jotka ovat kyllästetty ennennäkemättömillä tehtaantarjouksilla niin myymälässä kuin verkkokaupassa.

 

Oli haaveenasi luxustason moottorisänky tai laadukas jenkkisänky, nyt on mahdollisuutesi tilata Scandinavian parhaan sänkytehtaan mestariteos kotiisi todella edullisesti! Nämä parhaan laadun, luonnonmateriaalien sekä huippuunsa hiotun nukkumisergonomian tuloksena syntyneet vuoteet muuttavat käsityksesi nukkumisesta. Pysyvästi.

 

HUIKEANA LISÄETUNA!
12 kk korotonta maksuaikaa tai käteisalennus  

 

Uusi sänky kannattaa varmistaa nyt vappukarkeloista, sillä huikeana lisäetuina saat: korotonta maksuaikaa tai käteisalennuksen, kotiinkuljetuksen, vanhan kierrätyksen sekä 2 kpl ylelliset nukkumatyynyt kaupan päälle (arvo 389€).

 

Olemme tehneet ostamisestasi niin helppoa, että vaikka myymälämme on Lahdessa voit tilata sängyn kotiisi jopa Oulusta asti kokeilematta ja näkemättä. Tuotteelle myönnetään 25 vuoden takuu, 45 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus sekä lisäksi annamme 90 vrk:n UNI-takuun sängyn tuntumalle.

 

varmista omasi nyt!

 

Tehtaan vapputarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin rajoitettua erää riittää.

Valitse omasi ja tilaa unelmiesi sänky heti.

 

Koko Suomen myyntipalvelumme palvelee ma-su joka päivä klo 9-20 numerossa
010 3417 800.

 

Verkkokaupan chatissa olemme paikalla jokaisena päivänä klo 9-20. Chatin voit aloittaa helposti näytön alareunassa olevasta pallosta.

 

Verkosta voit tilata turvallisesti ympäri vuorokauden tai voit tulla myymäläämme kokeilemaan tarjoustuotteita Lahden Renkomäen ABC:lle.

Varaa oma VIP-aikasi LuxBedille

maistuisko munkki? tule myymälään!

 

AUKIOLOAJAT: 

pe 28.4. 10-19
la 29.4. 10-17
su 30.4. 12-16

 ma 1.5. 12-18

Lauantaina, sunnuntaina sekä maanantaina jaamme jokaisena päivänä perheen pienemmille foliopalloja 200 kappaleen erän sekä tarjoamme asiakkaillemme munkkia sekä simaa.

Tule käymään!

  

 

UUDEN PREMIUM-SÄNGYN OSTAMINEN ON HELPOMPAA KUIN KOSKAAN AIEMMIN

LuxBeds tarjoaa sinulle laadukkaat premium-vuoteet aidoilla luonnonmateriaaleilla, yksilöllisellä nukkumisergonomialla sekä 25 vuoden takuulla, edullisemmin kuin koskaan aiemmin! Löydät meiltä juuri sinulle parhaat vuoderatkaisut ja nopealla toimitusajalla. Sinun ei tarvitse enää käydä eri sänkyliikkeissä löytääksesi parhaat yöunet - parhaaseen hintaan. Me olemme tehneet kaiken vertailun puolestasi.

Miksi valita luxbeds?

Kilpailukykyinen hinta

Yksinoikeudella saatavat materiaalit, kymmenien vuosien tuotetuntemus, skandinavian paras käsityötehdas, oma varasto ja logistiikka sekä pieni kulurakenne antavat mahdollisuuden myydä parhaita sänkyjä edullisin hinnoin.

Luottamus

Meillä voit maksaa räätälöidyn tilaustuotteesi vasta toimituksen jälkeen. Me olemme suomalainen yritys ja asiakasluottamus on meille avain-asia. Saat ostokseesi myös aina 45 päivän vaihto- sekä palautusoikeuden.

Laatu

LuxBeds tuotteissa yhdistyvät paras laatu, paras nukkumisergonomia, parhaat materiaalit ja sydämellä tehty työ. Kaikki tuotteemme läpäisevät tarkan laadunvalvonnan ennen kuin tuote toimitetaan asiakkaalle.

Kotiinkuljetus 0€

Kotiinkuljetus koko Suomeen 0€.

25 VUODEN TAKUU

Meidän tuotteet ovat erittäin kestäviä ja myönnämme niille 25 vuoden takuun.

Asiakastyytyväisyys

Meidän yrityksemme tärkein henkilö on asiakas. Tyytyväisyys saumattomaan ostokokemukseen ja tuotteisiin on meille tärkeää.

HYÖDYNNÄ NYT AINUTKERTAISET VAPPUKARKELOT JA PANOSTA ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN HETKIIN LAADUKKAALLA HUIPPUSÄNGYLLÄ!

SOITA MEILLE
010 3417800

Tai